Skrivnost je razkrita: To je novi Sanjski moški na Pop TV. In ima noro romantičen poklic ...

D.Ži
17.05.2022 01:50

To je Blaž Kričej Režek. Moški, okoli katerega se bo po novem vse vrtelo v enem najbolj razvpitih resničnostnih šovov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kaja Brezočnik/pop Tv

Blaž Kričej Režek je 23-letni lepotec, ki bo letos v oddaji Sanjski moški na Pop TV topil ženska srca. Za njegovo ljubezen se bo boril šopek srečnih izbrank, ki bodo z njim hodile na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. Ljubezen, lepota, srčnost, iskrenost, skrivnosti, presenečenja, spletke, drzne toalete, še bolj drzna dekleta. Katera je prava pot do njegovega srca?

Pop Tv

Blaž ljubi morje. Je kvalificiran skiper, pripravlja pa se na nadaljevanja študija pomorstva. Redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, kjer trenutno živi.

Kaja Brezočnik/pop Tv

"Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in jo sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral s svojo samozavestjo in karizmo," pravi postavnež. 

Pop Tv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta