Sočno! Bivša Ronaldova punca razkrila, kaj sta počela na zmenku. Odšla sta k njej domov, se namestila na kavču in ...

D.Ži
04.07.2022 10:20

Se še spomnite časov, ko sta Gemma Atkinson in Cristiano Ronaldo bila parček? V resnici je bilo mnogo manj strastno, kot smo mislili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka in radijska voditeljica Gemma Atkinson je razkrila nekaj sočnih podrobnosti svojega že davno pretečenega razmerja z nogometašem Cristianom Ronaldom.

Gemma in Cristiano sta svojo romanco peljala leta 2007, ko je on igral za Manchester United. Nekdanja manekenka je zdaj v radijskem intervjuju povedala, da so bili njuni zmenki zelo skromni.

Profimedia

"Šla sva k meni domov, popila skodelico čaja in gledala Samo bedaki in konji. Sem iskrena! Ne vem, ali jo še gleda, a takrat se je zdelo, da res uživa," njene besede povzema Daily Star.

Profimedia

Po razhodu so ji mediji ponujali ogromne vsote denarja, da bi razkrila nekaj podrobnosti njunega razmrja, a jih je zavrnila.

Profimedia

Nadaljevala je svoje življenje in je danes zaročena z 31-letnim Gorkom Marquezom, skupaj imata dveletno hčerko Mio.

Cristiano je že nekaj let v zvezi z manekenko Georgino Rodriguez.

Skupaj imata dve hčerki, Alano in Bello Esmeraldo, Ronaldu pa je nadomestna mati rodila še tri otroke, Cristiana Juniorja ter dvojčka Evo in Matea.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta