Spregovorila je o svoji poti do okrevanja: Nika Urbas mora v bolnišnico, kjer jo bodo operirali

D.Ži
13.09.2024 10:21

Naša modna gurujka pravi, da si bo naredila najbolj mehko, nežno in ljubeče okrevanje, ker je to način izkazovanja ljubezni do sebe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nika si bo vzela čas za okrevanje in ljubezen do sebe. 
Miro Majcen/Pro Plus

Nikoli ni prijetno, ko odhajaš v bolnišnico, a je dobro pri tem ohraniti optimističen duh in misli usmeriti že v okrevanje. Nika Ambrožič Urbas, naša cenjena modna oblikovalka, svetovalka in modna gurujka nasploh, je te dni presenetila svoje spletne sledilce z najavo, da se odpravlja na operacijo. Ni razkrila, kaj je narobe, je pa povedala, da pripravlja stvari, ki jih bo vzela s seboj v bolnišnico, kjer bo preživela od 4 do 5 dni.

Bolj kot s strahovi pred operacijo se ukvarja s svojo potjo do popolnega okrevanja. Pravi, da si bo naredila najbolj mehko, nežno in ljubeče okrevanje, saj je to način izkazovanja ljubezni do sebe. Kupila si je tudi šopek cvetja, da jo bo pričakal ob vrnitvi. Naši modni gurujki seveda želimo uspešno okrevanje in veliko zdravja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta