(TOTI LIST) "Ampak Janez je rekel ..." Pogovor med Ruparjem, Rebernikovo in Pirkovičem ekskluzivno objavljamo v celoti

Ravel Pupar
08.05.2023 06:00

Naš strokovnjak za informacijsko tehnologijo se je priklopil na interno telefonsko mrežo RTVS, kjer je iz serverja skopiral vse telefonske klice, povezane z Ruparjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Toti List

Ker večina slovenskih levosučnih medijev napada našega Pavla Ruparja z lažnivimi obtožbami, da naj bi se bil z odgovorno urednico informativnega programa TV Slovenija Jadranko Rebernik in v. d. urednika uredništva za nove medije Igorjem Pirkovičem po elektronski pošti dogovarjal za prenose njegovih protestov, ki se jih udeležuje na stotisoče ljudi, smo v našem uredništvu stopili v akcijo. Tako se je naš strokovnjak za informacijsko tehnologijo pod pretvezo, da gre za delavca iz sektorja oddajnikov in zvez, infiltiriral na RTV Slovenija in se v sobi za telekomunikacije priklopil na interno telefonsko mrežo, kjer je iz serverja skopiral vse telefonske klice, povezane z Ruparjem. Da bi prekinili laži, ki jih trosijo mediji pod nadzorom Gibanja Svoboda, med njimi je tudi Večer, objavljamo pogovor med Ruparjem, Rebernikovo in Pirkovičem v celoti.

Jadranka: "Jadranka tukaj, prosim."

Pavel: "Jaz sem. Rupar, Pavel Rupar. Jutri imamo spet protest. Janez je rekel ..."

Jadranka: "Brez imen, Pavel. Počakaj, da dam še Pirkija na konferenčni klic."

Igor: "Igor tukaj, kaj je, Jadranka? Ti moram pomagati pri sestavljanju seznama vseh neposlušnih novinarjev informativnega programa, ki jih bomo morali odpustiti, ker je generalni Andrej Grah Whatmough hišo spravil na kant s svojo nesposobnostjo?"

Jadranka: "Pomiri se, Pirki, o tem bova jutri. Okvirni seznam imam že pripravljen, čakam še na pripombe Ksenije Koren in Uroša Urbanije ... Drugo zadevo imava, Pavel je na liniji."

Igor: "Zdravo, Pavel, je šef zrihtal vse avtobusne prevoze, sendviče, zastave in logistiko?"

Jadranka: "Pirki, brez imen, prosim."

Igor: "Saj sem rekel šef, ne pa Janez Janša."

Jadranka: "Joj, Pirki, prosim te. Dajmo se zdaj dogovoriti o prenosu."

Pavel: "Jadranka, Igor, če vama kaj pomaga, imam tu predviden scenarij, da vama bo lažje planirati."

Jadranka: "Pavel, eno prošnjo imam. Da bomo lahko čim bolj zavedli gledalce in državljane, ne imej članov SDS okoli sebe. Naj gredo med ljudi, v množico. To potem levičarji izkoriščajo."

Pavel: "Dol mi visijo Golob in njegovi priveski. Fantje iz SDS bodo užaljeni, če ne bodo ob meni."

Igor: "Pavel, Jadranka ima prav. Zgledati mora, kot da je to neodvisen protest, civilna družba, upokojenci. Tako pa je lz helikopterja vidno, da gre za naš shod! Pa malo ljudi zamenjajte, vsi tisti upokojenci, ki so prej prihajali na proteste SDS, so zdaj na tvojem protestu."

Pavel: "Eh, ne komplicirajta. Saj za vaju, Ksenijo, Uroša in Vido Petrovčič tudi vsi vedo, da vas je nastavila SDS, pa iz tega ne delate problemov. Ne vidva zdaj meni nekaj očitati, ko pa še spodobnega programa ne znate spraviti skupaj. Na mojih protestih je več ljudi, kot jih gleda vaše informativne oddaje s tistimi tretjerazrednimi voditelji in novinarji."

Jadranka: "No, no, ne bomo se zdaj kregali med sabo. Glede voditeljev imaš prav, ampak nikogar boljšega nismo našli. Vrnimo se k protestom. Prenos bom uredila, ti, Pirki, pa glej, da bo vse pokrito na MMC."

Igor: "Koliko napišemo, da je bilo protestnikov? Na zadnjem je bilo bolj klavrno, nič več kot tisoč."

Jadranka: "Pirki, to bom jaz uredila. Če jih bo spet samo tisoč, dodaj eno ničlo in pomnoži s štiri. Okej?"

Igor: "Čakaj, da si zapišem. Računanje ni moja močna stran. Raje pišem pesmi in himne za SDS."

Jadranka: "Daj, zresni se. On ni najbolj zadovoljen, nobenega preboja ni s temi upokojenci. Organizirani prevozi niso dali rezultatov, tudi neposredni prenosi ne. Prav tako Jože Možina ni najbolje opravil intervjuja s teboj, Pavel. Niste prepričljivi."

Pavel: "Zdaj si pa pametna, Jadranka! Pa si ti kaj boljšega izmisli! Cel aparat SDS je za nami in vami, televizijo obvladujete, pa nič pametnega od vas. Naj grem še v MasterChef Slovenija ali kaj? Če prav pomislim ... Golob v rižoti ... Z Vido bi lahko skupaj kuhala. Lahko zrihtata?"

Jadranka: "Joj, Pavel, nehaj, prosim."

Pavel: "Ko bom imel svojo stranko, pa me boš prosila, če ti lahko kje v medijih vodilno pozicijo zrihtam. Ko bom zmagal na volitvah!"

Jadranka: "Pavel, nehaj sanjati o tej svoji stranki. Pred temi volitvami so se vse majhne desne stranke združile, pa niso niti blizu parlamenta prišle! Še našemu najboljšemu operativcu, Bojanu Požarju, ne uspe preboj. Niti v mariborski mestni svet se pred leti ni prebil ..."

Pavel: "Ampak Janez je rekel ..."

Jadranka: "Pavel, brez imen."

Igor: "Nehajta, no, ravno sem nekaj verzov napisal. Pavel, ti naš up, na Trgu republike zganjaš velik hrup. Še malo nazaj obsojen, zdaj obsojen na uspeh. No, to zadnje se ravno ne rima ..."

Pavel: "Super, Igor, izpili, pa boš lahko na trgu prebral."

Igor: "Seveda bom, kdaj ..."

Jadranka: "Pa kaj sta znorela? Samo še Pirki manjka tam. Dovolj je bilo! Prenos torej bo, spremljal ga bo naš Gašper Petovar, v kontrolni sobi za prenos bodo Uroš, Ksenija, Jože in Vida, da bo vse tako, kot mora biti. Hvala, fanta, in na svidenje!

Igor: "Za domovino, z Jan..."

Jadranka: "Pirki!!!!"

Igor: "Ja, no, oprosti, zaneslo me je."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta