(TOTI LIST) Ekskluzivno: V Sloveniji snemajo nova nadaljevanja Prijateljev!

Rachel Green
18.03.2024 06:00

Posnetek smo dobili od neimenovane visoko pozicionirane osebe v Skupini GEN in ga seveda ekskluzivno prvi objavljamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotomontaža: Toti list

Vest je udarila kot atomska bomba - prihaja nadaljevanje kultne serije Prijatelji (Friends)! Natanko dvajset let po tem, ko se je serija poslovila, je med navdušenci nad serijo završalo: ugledne filmske revije so objavile novico, ki je imela večji odmev kot nuklearna katastrofa v Fukušimi - Prijatelji se vračajo! Ampak ne v ZDA, pač pa v Sloveniji! Tukajšnja politika, menda večno razklana, je namreč dosegla plebiscitarno soglasje, zbrala denar, odkupila licenco od Warner Bros. Television in v projekt nemudoma nakazala denar, ki je bil predviden za Šarčev vojaški resničnostni šov. Kaj se je zgodilo? Od kot nenadna enotnost? In zakaj sprememba v imenu serije, ki jo bodo posneli pri nas, v Politični prijatelji? Morda se odgovor skriva v posnetku, ki je nastal pred snemanjem prve epizode z naslovom Uranov dioksid v stanovanju v Villi Schellenburg. Posnetek smo dobili od neimenovane visoko pozicionirane osebe v Skupini GEN in ga seveda ekskluzivno prvi objavljamo.

•••

Ross Golob: "Lepo stanovanje smo kupili za našo serijo. S Tino bova tukaj naredila nekaj selfijev. Bom poklical svojo prijateljico, vplivnico Samanto Cimerman, da mi svetuje najboljši selfi."

Phoebe Fajon: "Joj, Robert, ne bo denarja za vse tvoje svetovalke. Večino energije in denarja bomo tokrat res usmerili na družabna omrežja, da prepričamo folk, da nujno potrebujemo drugi blok nuklearne elektrarne. Morajo nam nasesti, ker že zdaj smo sumljivi, ko smo tako enotni glede referenduma."

Joey Tonin: "Tako je. Mi svoje člane farbamo, da je les gorivo prihodnosti, v resnici pa že preštevamo dinarčke, no, mislim, atomčke."

Chandler Janša: "Pomirite se. Phoebe, da ne bodo vaši spet večine pobrali, kot pri TEŠ6, tokrat si moramo novce bolj pravično razdeliti."

Ross Golob: "Tako je, Chandler! Na štiri enake dele. In to vse - provizije prodajalca, podkupnine, pri projektu morajo delati naši ljudje in naše povezane firme, vsi bodo dali najmanj 25 % od posla nam."

Joey Tonin: "Ja, pa na vseh dvajset podražitev projekta ne smemo pozabiti, tudi tam si bomo pravično delili. Tam bo šele pravi denar."

Phoebe Fajon: "Fantje, fantje, ne skrbite, mi znamo z energetskimi projekti, a ne Chandler?"

Ross Golob: "Tako kot pri sodni palači. Madona, zraven so vas dobili! Mene bolj zanima, kaj bomo s skeptiki, ki že opozarjajo, da smo skupaj in enotni samo zato, da si nagrabimo denar od največjega projekta v zgodovini države? Ljudje niso pozabili na podobne projekte, kot je bil TEŠ6 ali vojaški nakupi. Vedo, da krademo kot srake, ko je kaj velikega in dragega na mizi."

Joey Tonin: "Jim bomo že naložili pravljico, da moramo biti v tem nemirnem svetu energetsko neodvisni. To pali!"

Chandler Janša: "Bravo, Joey, tako se govori. Jaz sem folk v pandemiji tako prestrašil, da skoraj nihče ni opazil odlivov denarja."

Phoebe Fajon: "Ja, jaz jim bom naložila, da so novice, ki se širijo v varnostnem svetu OZN, alarmantne. Da bo naslednje desetletje v ospredju - zaradi Rusije in Ukrajine ter nemirnega arabskega sveta - boj za energijo."

Chandler Janša: "Odlično, draga. Da nas ne bodo državljani prečitali, pa se moramo vseeno malo kregati. Tako navidezno, kot se jez kregam z Anžetom Logarjem."

Joey Tonin: "Bravo. Jaz bom spet ene parkrat ponovil, da v vlado s SDS ne gremo nikoli več."

Ross Golob: "Ja, pa dajte še malo o tej sodni palači in SD, da preusmerimo pozornost. Pa o mojih kadrovskih čistkah."

Phoebe Fajon: "Pa zakaj spet o sodni? Komaj je folk malo pozabil na to."

Chandler Janša: "Prav zato. Malo vas bodo mrcvarili, a bodo milijoni lep obliž na rane. Zdaj, ko ste pod drobnogledom, vam lahko zadeve očistimo preko Republike Srbske."

Joey Tonin: "Imamo pa problem s tem blesavim referendumom. Mene članstvo sprašuje, zakaj ne bo zavezujoč, da se norca delamo iz njih in drugih volivcev."

Chandler Janša: "E moj Joey, mene članstvo ničesar ne sprašuje, samo prikima. Je pa to res problem, ta lažni referendum, ki jim ga bomo podtaknili."

Ross Golob: "Bom vprašal Tino in Samanto ..."

Vsi v en glas: "Ne!"

Phoebe Fajon: "Kaj pa če rečemo, da tako spoštujemo državljane, da jih vabimo k posvetu, torej posvetovalni referendum. In da ga bomo upoštevali?"

Ross Golob: "Ma, ne bodo nasedli, toliko stvari ste jim vi, zdaj pa še jaz, obljubili, pa se nismo ničesar držali. Samo moje reforme poglejte."

Chandler Janša: "Res si zavozil, Ross. Mater, pa tako podlago sem ti naredil za volilno zmago. Vse smo porihtali, da pridemo do NEK2, zdaj pa te imajo vsi poln kufer. Madona, no, da mi ne zavoziš še drugega bloka!"

Phoebe Fajon: "Ne se kregat, prosim. Veliko je v igri. Nas pa čaka še toliko dela, da napi***** državljane. Oprostite zaradi kletvic, ampak malo sem že nervozna. Ne vem, če nam bodo nasedli."

Joey Tonin: "Vedno nasedejo."

Chandler Janša: "Vedno. Poglej javnomnenjske izide SDS. V pandemiji smo tolkli po njih, zdaj me imajo spet radi. Kupili bodo."

Ross Golob: "Zakaj pa meni ne nasedejo?"

Chandler Janša: "Glej, naslednje volitve boš spušil, se pa boš kopal v cvenku, ker takrat bo posel že v teku." (odprejo se vrata)

Ženski glas: "Ste pripravljeni na snemanje prve epizode Uranov dioksid?"

Vsi: "Smo!"

Ženski glas: "Odlično. Prijatelji, nove skupne epizode so pred vami. Čestitam!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta