Urška Klakočar Zupančič se ločuje: "Nekaj časa je bilo med nama malce napeto"

D.Ži
18.10.2023 10:04

Potem ko že nekaj časa nista več živela pod isto streho, sta se predsednica državnega zbora in mož odločila, da svoj zakon tudi uradno končata.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Zdaj lahko trdim, da imava prijateljski odnos," pravi Urška Klakočar Zupančič.
Andrej Petelinšek

Nekaterim se je zdelo, da jo zadnje čase videvamo redkeje. Morda občutek vara, morda pa se je res ukvarjala tudi s svojim zasebnim življenjem. In zdaj je tudi jasno, zakaj. Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je za revijo Lady potrdila, da se z možem ločujeta. Že nekaj časa ne živita več skupaj. "Z možem že dolgo ne živiva več pod isto streho. Še preden sem se odločila za politiko, se je odselil iz našega skupnega doma," je razkrila.  Tudi sicer se je na javnih dogodkih vedno pojavljala sama. Z možem, o katerem javnost ne ve skoraj popolnoma nič, imata desetletna dvojčka, ki jima je ima Filip in David. 

Javnih dogodkov se je predsednica državnega zbora vselej udeleževala sama. 
Robert Balen

"Nekaj časa je bilo med nama malce napeto, a sva v imenu dobrih starih časov, ki so bili neponovljivo lepi in katerih plod sta tudi dva čudovita otroka, znala vsak malo popustiti in je šlo. Zdaj lahko trdim, da imava prijateljski odnos in da dvojčka zaradi najinega razhoda nista preveč trpela. Sploh ker njun oče, ki se, mimogrede, nikoli ni želel pojavljati v javnosti, in to njegovo željo sem vedno spoštovala, živi povsem blizu nas in se tako lahko vidijo kadarkoli," je povedala za Lady.

Ločitveni postopek naj bi bil zaključen še letos. Kmalu naj bi predsednica državnega zbora izdala svojo novo knjigo, zgodovinski roman, ki bo nosil naslov Sibilina sodba. "Prihodnje leto bo pa že čas, da se posvetim predvsem sebi in svojim čustvom, kajne?" je dodala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta