Utrujen in upadel: Kako zelo bolan je v resnici Justin Bieber? Ob odpovedi koncertov so oboževalci zaskrbljeni

D.Ži
02.03.2023 10:10

Nihče ne zna napovedati, kako se bo nadaljevala turneja kanadskega superzvezdnika, ki se že nekaj časa bori z redkim sindromom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Justin Biber je danes le še senca sebe iz časov, ko se je zdel neustavljiv. 
Profimedia

Oboževalcem Justina Bieberja, ki nestrpno pričakujejo njegove koncerte, je dan pokvarila novica o prestavitvi turneje. Vsi preostali datumi turneje "Justice World Tour" kanadskega superzvezdnika so odpovedani, Bieberjeva spletna stran pa trenutno novih ne navaja.  

Profimedia

Na spletni strani Ticketmaster so kot odpovedani prikazani tudi vsi koncerti v ZDA, na Irskem, v Franciji, na Poljskem, v Avstraliji, v ZDA, na Danskem in Češkem. Enako velja za Bieberjev nastop v Bangkoku na Tajskem, poroča organizator dogodka Live Nation Tero.

Redek sindrom je ohromil polovico njegovega obraza.
Profimedia

Pevec in njegovi predstavniki odpovedi niso komentirali ali navedli razloga, vsem pa je jasno, da je do zamude prišlo zaradi zdravstvenih težav, s katerimi se že nekaj časa bori.

Bieber je zaradi Ramsay-Huntovega sindroma, zaradi katerega je njegov obraz delno paraliziran, prvič napovedal, da si bo vzel premor od nastopanja že junija, le mesec dni po začetku turneje. Konec julija je nato nadaljeval s turnejo.

Profimedia

Ko je pripotoval v Evropo in odigral šest nastopov v živo, se je njegovo stanje poslabšalo. Dodal je, da mora biti zdravje zdaj njegova prioriteta. "V redu sem, a potrebujem čas za počitek in okrevanje," je sporočil.

Profimedia

Junija lani je na Instagramu objavil videoposnetek, na katerem je ena stran njegovega obraza bila paralizirana, vendar je oboževalce pomiril, da potrebuje le čas, da si opomore. Zaskrbljenost, kako hudo je njegovo stanje v resnici, zdaj spet raste. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta