V javnost prišli posnetki skritega posestva Novaka Đokovića v Vojvodini: Kar so videli na vrtu, je sosede osupnilo

D.Ži
15.12.2022 09:36

Srbski teniški as si uresničuje sanje o mirni družinski oazi v svoji domovini. Očitno je lansiran tudi nov dekorativni trend.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Na družbena omrežja so pricurljale fotografije veličastnega posestva Novaka Đokovića v Vojvodini, ki je običajno skrito pred očmi javnosti. Teniški zvezdnik je s pomočjo družine zgradil pravo oazo miru v vasi Pavlovci.

Veličastno družinsko posestvo leži na pobočju Fruške gore in ima neposreden dostop do Pavlovaškega jezera ter je pred očmi javnosti skrito z zelenjem.

V javnosti so se zdaj pojavile fotografije Đokovićevega dvorišča, na katerem je bazen z jamo in s slapom.

"Novak je želel nekaj, kar ima v Srbiji malokdo. Ob bazenu, ki so ga zgradili na dvorišču, je želel vse skupaj nadgraditi, zato si je omislil še jamo in slap. To je bila Jelenina in njegova skupna želja. Vse je narejeno iz naravnega kamna, ki so ga pripeljali iz posebnega kraja. Tik ob jami je slap, kar je v naših krajih nekaj nenavadnega. Šum padajoče vode še posebej sprošča Jeleno, ki skrbi za vsako podrobnost v domu. Da bi svojim otrokom v poletnih dneh privoščil nekaj zabave, jim je postavil tudi tobogan, po katerem se bodo spuščali," je za Blic.rs povedal dobro obveščeni vir.

Dodal je: "Sosedje, ki živijo malo dlje od Novaka, so nad zgradbo presenečeni. Prvič smo v Srbiji videli, da ima nekdo na dvorišču jamo s slapom. Vse skupaj je takoj naletelo na pozitivne odzive in marsikdo v soseščini se sprašuje, koliko vse skupaj stane, saj si česa takega želi tudi na svojem vrtu. Del posestva, ki zajema več hektarjev, je tudi zasebno jezero. Vila ponuja 1200 kvadratnih metrov bivalnih prostorov."  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta