Vdova Siniše Mihajlovića priznala: Vedeli smo, kdaj bo umrl, a mu tega nismo povedali

A.L.
22.01.2024 10:54

"Imela sem čast in privilegij preživeti 27 let s tako čudovito osebo."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Siniša Mihajlović je umrl v bolnišnici v Rimu, obkrožen s svojimi najdražjimi. 
EPA

Nekdanji srbski nogometaš in trener Siniša Mihajlović, ki je bolehal za levkemijo, je umrl 16. decembra 2022. Za diagnozo je izvedel leta 2019, takrat je moral prekiniti kariero in začeti z zdravljenjem. Kasneje je zbolel tudi za koronavirusom. 

Siniša Mihajlović je umrl v bolnišnici v Rimu, obkrožen s svojimi najdražjimi. Skupaj z Italijanko Arianno je imel tri sinove in dve hčerki.

Arianna je za italijanske medije povedala, da so otroci vedeli, kdaj bo njihov oče umrl in da je bilo njegovo zdravstveno stanje v zadnjih mesecih nepopravljivo. Za razliko od najožje družina pa za dejstvo, da so mu šteti dnevi, Mihajlović ni vedel.

"Za vse nas je bil to velik šok, saj smo vedeli, da bo kmalu umrl, on pa o tem ni vedel ničesar. Tako zame kot za otroke je bilo zelo boleče se pretvarjati, kot da se nič ne dogaja. Otroci so veliko trpeli in še vedno govorijo o tem," je povedala in spomnila, da je bila njuna ljubezenska zveza lepa. "Srečna sem ne glede na to, kaj se je zgodilo. Imela sem čast in privilegij preživeti 27 let s tako čudovito osebo. Svojim otrokom želim povedati, da jih imam zelo rada in da so oni moja moč. Če ne bi bilo njih, ne bi mogla naprej."

Mihajlović je bil rojen leta 1969 v Vukovarju. Igral je za Vojvodino, zaslovel pa je v beograjski Crveni zvezdi. Igral je na položaju libera, še posebej pa je bil znan po odličnem izvajanju prostih strelov. Iz Zvezde se je preselil v Italijo, kjer je igral za Sampdorijo, Lazio in Inter. V Italiji je iz prostih strelov zabil 28 golov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta