Oglasila se je žena Siniše Mihajlovića: Obljubila sem ti, da bom pazila na najino mojstrovino

Za.B.
19.12.2022 13:10

Poročali smo že, da je v petek po večletnem boju z levkemijo preminil nekdanji slavni srbski nogometaš in trener Siniša Mihajlović, zdaj pa se je na družbenih omrežjih oglasila njegova žena Arianna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žena pokojnega srbskega nogometaša Arianna Mihajlović (desno)
Reuters

Na Instagramu je objavila fotografijo, na kateri s pokojnim soprogom pozirata v družbi svojih petih otrok, poleg tega pa je pripisala še zelo ganljivo sporočilo. 

"Ljubezen, obljubila sem ti ... Ne skrbi, jaz bom poskrbela za njih. Oni so najino največje remek delo. Nikoli te ne bomo nehali ljubiti," je zapisala. 

V 26 letih zakona sta Arianna Rapaccioni, sicer bivša televizijska voditeljica, in Siniša dobila dve hčerki, Virginijo in Viktorijo, ter tri sinove Miroslava, Dušana in Nikolasa. Nogometaš je vedno poudarjal, da se je ljubezen med njima zgodila na prvi pogled, pozneje pa je razkril tudi, da je Arianna z njim pretrpela tudi težke življenjske trenutke.

Mihajlović je lanskega oktobra postal tudi dedek, ko je Virginia rodila hčerko. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta