Več kor 25.000 ljubiteljev čokolade uživalo na 11. Festivalu čokolade

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
22.04.2024 14:11

Odlično je bil obiskan spremljevalni program, tako koncerti kot animacije ter kulinarične delavnice ter otroška doživetja v Radovljiški graščini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Boris Pretnar

Pretekli konec tedna je potekal v Radovljici 11. Festival čokolade. Dogodek je privabil skupno pričakovano število obiskovalcev. Organizator ocenjuje, da je v dveh dneh dogodek obiskalo približno 25.000 obiskovalcev, ki so uživali v odlično pripravljenem programu ter izkoristili možnost okušanja raznolikih čokoladnih dobrot na enem mestu.

Z obiskom dogodka so bile zadovoljne tudi čokoladnice, pohvale pa so podali tudi obiskovalci ter domačini. Okušanje čokoladnih dobrot je potekalo preko degustacijskih kuponov. Celoten progam je bil kakovosten in odlično obiskan. Veliko zanimanje je poželo tudi novo doživetje za otroke v graščini, koncerti na odru so navdušili obiskovalce, pester program in ponudba mesta in okolice pa sta, kljub občasnim gnečam na vstopni točki, poskrbela za dobro festivalsko izkušnjo.

Boris Pretnar

Na dogodku so obiskovalci ocenjevali tudi zmagovalne tri praline tekmovanja za naj pralino. Po oceni strokovne žirije smo na festivalu dobili tudi oceno s strani obiskovalcev. Tudi obiskovalci so, enako kot strokovna žirija, največ glasov dali pralini Crunchy Yuzu čokoladnice Lucifer, na drugem mestu je bila pralina Mak & malina  čokoladnice Rajska ptica in na tretjem pralina Tepka iz TIC Vrhnika.

Boris Pretnar
Naslednji Festival čokolade, bo v Radovljici prihodnje leto, 12. in 13. aprila.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.