(FOTO) Brad Pitt se je na snemanju znanega filma sramoval zelo kočljivega dela svojega telesa. Uganete, katerega?

D.Ži
18.10.2022 07:12

Celo svoj čas najbolj čeden moški na planetu se je znašel v situaciji, ko ga je lastno telo spravilo v zadrego.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Geena Davis je v svoji novi avtobiografiji Dying of Politeness razkrila podrobnosti snemanja Thelme in Louise z Bradom Pittom. Izklepetala je, da se je slavni igralec enega dela svojega telesa tako zelo sramoval, da je vizažistko prosil, naj ga prekrije z ličili, piše Daily Mail.

Profimedia

Šlo je za mozolj na njegovi zadnjici, zaradi katerega je bil, kot trdi Davis, zelo v zadregi.

Profimedia

"Bradu ni bilo mar za navdušenje okoli njegovega čednega videza. Motil ga je le droben mozoljček na zadnjici, ki ga je vizažistka prekrila po vsakem prizoru," je razkrila igralka.

Profimedia

Mimogrede, Pitt je nedavno v intervjuju dejal, da je resnično hvaležen, da je dobil priložnost igrati v Thelmi in Louise režiserja Ridleya Scotta.

Profimedia

"Ničesar nisem imel za pokazati, razen da sem nekajkrat delal kot statist, a so tvegali in me najeli. Mislim, da so bili filmski ustvarjalci obupani, če povem po pravici. Snemati so takrat že začeli, saj sem bil teden dni pozneje že jaz na snemanju in nemudoma začel delati," je rekel igralec.

THELMA AND LOUISE [US 1991] BRAD PITT Date: 1991,Image: 43075639, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no
Rights Managed
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta