Grozljive obtožbe o Bradu Pittu: Zvezdnik naj bi davil otroke, poškodoval Angelino Jolie in družino polival s pivom

D.Ži
06.10.2022 09:07

Navzven sta žarela kot najsvetlejši hollywoodski zvezdi, doma pa vztrajala v kaotičnem, nesrečnem zakonu, ki je pustil posledice na otrocih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Angelina Jolie in Brad Pitt že leta bijeta pravni boj, skrajno neprijeten ločitveni postopek, o informacijah, predstavljenih na sodišču, pa ni veliko znanega. Kljub temu so dejstva, ki jih je Angelina pred dnevi predstavila proti Bradu, pricurljala v javnost.

Brad naj bi na letu iz Francije v Kalifornijo leta 2016 davil enega svojih otrok, drugega pa oklofutal. Nato je igralko močno sunil in jo tiščal ob steno, zaradi česar je dobila poškodbe komolcev in hrbta.

Angelina je izjavila, da je let njene otroke travmatiziral in da so potem neutolažljivo jokali, pet dni po poletu pa je vložila zahtevo za ločitev.

"Naredila je vse, kar je bilo v njeni moči, da zaščiti otroke pred podoživljanjem bolečine, ki jo je Pitt tisti dan povzročil družini," so zapisali igralkini odvetniki.

Profimedia

"Med dolgim ​​nočnim letom je Pitt fizično in čustveno zlorabil Jolie in njune otroke, ki so bili takrat stari med 8 in 15 let," piše v sodnih dokumentih. In še: "Po tem letu se je Jolie zaradi svoje družine odločila vložiti zahtevo za ločitev."

Povedala je, da se je Pitt pred prihodom na letališče sprl z enim od otrok, in ko ga je Jolie na letalu vprašala, kaj je narobe, jo je obtožil, da je preveč prizanesljiva do otrok, in jo verbalno napadel. Jolie trdi, da jo je Pitt po 90 minutah poiskal in grajal zaradi njenih dejanj. "Odvlekel jo je na stranišče in začel kričati nanjo," piše v sodnih dokumentih.

Profimedia

''Pitt je prijel Jolie za glavo in jo stresel, nato pa jo je prijel za ramena in jo ponovno stresel, preden jo je potisnil ob steno kopalnice. Pitt je nato večkrat s pestjo udaril po stropu letala in Jolie prisilil, da je zapustila kopalnico,'' piše v izjavi v dokumentih.

"Ko je odhajala, je eden od njunih otrok vprašal: 'Si v redu, mama?', Pitt pa je odgovoril: 'Ne, mama ni v redu' in jo začel zmerjati," piše v nadaljevanju.

Jolie trdi, da je Pitt, ko se ji je eden od otrok postavil v bran, planil na otroka, Jolie pa ga je zgrabila, da bi ga ustavila.

''Da bi Jolie spravil s hrbta, se je Pitt vrgel nazaj na sedeže letala in pri tem poškodoval Jolijin hrbet in komolec. Otroci so prihiteli in pogumno poskušali zaščititi svojo mamo. Preden je bilo konec, je Pitt enega od otrok davil, drugega pa udaril v obraz.''

Žal se drama tukaj ni končala, saj se je spor nadaljeval. Preostanek leta so Jolie in otroci, da bi se izognili Pittovi jezi, sedeli tiho, pokriti z odejami.

Profimedia

Odvetniki pišejo: "Nihče si ni upal na stranišče. Pitt je občasno prišel iz zadnjega dela letala, da je vpil in preklinjal."

V nekem trenutku je Jolie polil s pivom, v naslednjem pa s pivom in rdečim vinom polil otroke.

Po dolgih in napetih urah je Pitt končno zaspal. Ob pristanku ga je Angelina zbudila in mu povedala, da gre z otroki namesto domov v hotel. Zavpil je, da nihče ne bo izstopil iz letala, nato je družini približno 20 minut to preprečeval. Tako piše v dokumentih.

Profimedia

Grozljive izjave kažejo, da zakon enega najljubših hollywoodskih parov nikakor ni bil popoln, zdaj pa teče razprava o tem, kdo ima prav in ali sta zelo uspešna igralca res vztrajala v tako slabih družinskih odnosih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta