(VIDEO) Česa takšnega pa še ne: Na Talentih recitiral svojo pesem o Štajerski, a nekateri so malce užaljeni

D.Ži
25.09.2023 09:45

Mladi Štajerec je ljubezen do domače regije zlil v pesem, nad katero pa nekateri Dolenjci niso povsem navdušeni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop TV

Oddaja Slovenija ima talent se je vrnila, člani žirije že jočejo na polno, četudi smo v prvi oddaji doživeli kar nekaj povprečne nadarjenosti, a tudi dva zlata gumba. Ni ga sicer prejel mladi Štajerec Tine, ki je šovu dodal novo dimenzijo. V poplavi pevcev in plesalcev je predstavil talent, ki ga v tovrstnih oddajah vidimo in slišimo zelo redko. Predstavil je svojo pesnitev Štajerski. V njej se je poklonil vsemu, kar je lepega in dobrega v tej regiji, šaljivo se je lotil tudi nekaterih štajerskih stereotipov. 

V svoji pesnitvi je poudaril, da je Maribor šampion in da se mora ljubljanski zmaj pred njim skriti. "Med trtami se mi pogled izgubi, v morju vinogradov grozdje zori. Sega pogled v panonsko nižino, na Štajerskem toči najboljše se vino," je zrecitiral Tine in s kozarcem belega vina tudi nazdravil. In to po tem, ko je dolenjski cviček označil za kis.

Še najmanj navdušen nad vsebino pesnitve je bil žirant Lado Bizovičar, Ljubljančan, ki je zafrkljivo dodal, da vsega skupaj sploh ni razumel. Svojega "da" mlademu pesniku ni dala niti Celjanka Marjetka Vovk. Tudi Andrej Škufca, novi v sodniški ekipi, v njegovem talentu ni prepoznal potenciala za sodelovanje v naslednjih oddajah. 

Pop TV

Sodeč po spletnih komentarjih je na več navdušenja Tine naletel med gledalci, ki mu sporočajo, da je super fant in legenda. Nekateri pišejo, da je ideja sicer bila "kul", da pa ne gre za kak resnejši talent. Komentator Rok dodaja, da je prav, da Tine ni šel v naslednji krog, ker se je norčeval iz cvička. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta