(VIDEO) Ste opazili? Noro vroča Španka se je na Evroviziji poljubljala s svojo lepo punco

D.Ži
17.05.2022 10:27

Chanel Terrero je ena tistih, ki so minulo Pesem Evrovizije v Torinu zaznamovali najbolj, nekaj časa je kazalo celo na zmago, na koncu je s skladbo SloMo osvojila 3. mesto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Chanel Terrero je na letošnji Pesmi Evrovizije v Torinu izvedla najbolj ognjevit nastop, s svojimi seksi gibi in privlačnim videzom je vzdušje razgrela do vrelišča, dodatno pozornost pa je pritegnila tudi s poljubi, ki si jih je po nastopu izmenjala s svojo punco.

Reuters

Chanel, umetnica špansko-kubanskih korenin, je med razglasitvijo zmagovalcev jokala v zeleni sobi in poljubljala svojo drago, po družbenih omrežjih pa se je razširil posnetek, na katerem sta si izmenjali nežnosti. Kdo je ženska, ki je lepotici ukradla srce, mediji še ugotavljajo.  

Očarljiva Španka se v svetu šovbiznisa odlično znajde, pri tem ji gre na roko, da se se z gimnastiko, petjem in igro ukvarja že od malih nog. Pri šestih letih je začela obiskovati tečaje plesa.

Deset let pozneje je dobila prvo vlogo v muzikalu, med drugim pa je igrala v predstavah kot so Levji kralj, Flashdance, Telesni stražar in  Mamma Mia. 

Reuters

Poleg tega je odigrala tudi številne vloge v španskih serijah in filmih ter plesala s Shakiro na podelitvi nagrad MTV Europe Awards 2010.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta