(VIDEO) Manca Špik boleče iskreno o ljubezni, ki je odšla: Ne gre samo za mojo zgodbo ...

D.Ži
24.10.2022 14:10

Pevka, ki je na lastni koži izkusila, da ljubezni pridejo in odidejo, in spoznala, da je nesmiselno obžalovati nekaj, kar je bilo vsaj kratek čas lepo, je pravkar med poslušalce poslala svojo šele peto avtorsko skladbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Kaj bi spremenili, če bi lahko zavrteli čas nazaj? Marsikdo bi dejal, da mnogo, nekateri celo, da bi spremenili prav vse ... A dejstvo je, da nas vse, kar doživimo, lepega in tudi manj prijetnega, oblikuje v to, kar smo. Vse naše izkušnje so dragocene in sčasoma postanejo del nas. Tudi najbolj trpke, tiste, ki jih povzroči izguba, nas na nek način bogatijo celo življenje. Zato Manca Špik pravi, da ne bi spremenila ničesar. 

Malodane takoj po izidu zadnjega albuma se je ponovno podala na pot odkrivanja sebe skozi lastne pesmi. Pisanje pesmi je namreč opustila pred desetletjem in od takrat dalje, pravi, ni napisala niti ene same note. Letošnjo pomlad pa je pričelo iz nje kar "vreti", opisuje, in nastalo je več pesmi, ki so, kot kaže, morale priti na plan.

Manca zdaj izdaja prvo od teh pesmi, za katero je sama ustvarila glasbo ter začrtala smer za pripoved. Pesem, za katero je besedilo prispeval Mančin dolgoletni prijatelj Rok Lunaček, pa, kot sama pravi, ni samo njena zgodba, temveč zgodba večine njenih poslušalcev.

"Res sem te ljubila" predstavlja šele njeno peto avtorsko pesem od skoraj petdesetih, kot jih je izdala v bogati, 17-letni karieri. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta