(VIDEO) Kako ji je uspelo? Marjetka Vovk pokazala nekaj gole kože in svoj zelo vitek pas

D.Ži
06.10.2022 09:43

Naša priljubljena glasbenika sta pred časom priznala, da se jima je nabralo nekaj odvečnih kilogramčkov, a trenutno o njih ni ne duha ne sluha.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Da je Marjetka Vovk zelo čedna ženska, ni potrebno posebej poudarjati, nas je pa spot za skladbo Življenje, ki so jo skupaj ustvarili Maraaya in Kvatropirci, spet spomnil na to. Ne gre prezreti, da je naša odlična pevka in priljubljena žirantka Talentov v zares dobri formi.

Skladba je na YouTubu zbrala že več kot 131 tisoč ogledov, oboževalci pa Marjetko zasipavajo s komplimenti, kako vitka, postavna in čedna je. Svoje je k temu dodala tudi zelo posrečeno izbrana obleka, ki je dobro podčrtala njene čare.

Pevka, mama dveh otrok, je na ta način lepo poudarila svoj vitek pas in pokazala nekaj gole kože, ki je pri njej ne vidimo prav pogosto.

Neo Visuals

O svojem videzu sta z Raayem vselej govorila zelo iskreno in pred časom priznala, da je kaotično glasbeniško življenje prineslo tudi nekaj odvečnih kilogramov, ki pa sta jih nato vsakič znova z delom, disciplino in premišljeno prehrano stopila. V dobri formi sta trenutno oba. Čedna zakonca!

Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta