(VIDEO) Pevec Måneskinov šokiral z obnašanjem. "Fuj, kako bedno," so ogorčeni oboževalci, ki ji skrbi njegov videz

D.Ži
25.07.2023 10:00

Vse vitkejši Damiano David je na odru naredil nekaj, kar ni naletelo na odobravanje javnosti. Tudi njegova nova pričeska na žanje zgolj komplimentov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mladi in markantni 24-letni Italijan Damiano David je s skupino Må​neskin zmagal na Pesmi Evrovizije 2021 v Rotterdamu, od takrat pa milijoni oboževalk in oboževalcev po svetu vzdihujejo za njegovim raskavim rokerskim glasom. Podoba sodobne moške seks ikone se je v zadnjih mesecih sicer nekoliko spremenila, nekateri so zaskrbljeni, ker Damiano postaja vse vitkejši, drugačno postaja tudi njegovo obnašanje na odru.

Pred kratkim je po družbenih omrežjih zaokrožil posnetek koncerta, kjer se Damiano na odru dotika svojih genitalij in nato pljune vodo v občinstvo. Mnogi so šokirani nad takšnim obnašanjem in pišejo, da bi to bilo nesprejemljivo na koncertu katerega koli izvajalca.

"O moj bog", "Fuj", "Bedno", "Neprimerno", "Kako je dolgočasen", so le nekateri izmed komentarjev pod posnetkom.

Damiano je oboževalce vznemiril z nenadno izgubo kilogramov, vmes si je svoje prepoznavno dolge rjave lase ostrigel in posvetlil. Številni sledilci na družbenih omrežjih pišejo, da mu kratki lasje nikakor ne pristajajo. Nekateri ga celo sprašujejo, ali jemlje kakšne droge in ali je skupina s turnejami morda malce pretiravala.

"Ljubim te, Damiano, ampak izgledaš zelo slabo na slikah", "Zmanjšaj droge", "Mogoče bi moral poiskati strokovno pomoč", "Kaj se ti je zgodilo", "Tale Damiano mi sploh ni všeč", "Zakaj si je ostrigel tako lepe lase", "Nisem vedela, da je heroinski videz spet v modi", so le nekateri komentarji. 

Profimedia

Må​neskin so po Evroviziji osvojili svet, so brez dvoma najbolj uspešna evrovizijska skupina po legendarni Abbi, ki je slavila leta 2024. Predrzni, nepozabni, posebni in zelo nadarjeni člani skupine Maneskin imajo iz tedna v teden več oboževalcev, a divji rokerski ritem je očitno začel terjati svoj davek. 

Profimedia

Pred nastopom v Rotterdamu je Damiano razkril, da je v razmerju, in potrdil, da je njegova punca italijanska vplivnica in manekenka Giorgia Soleri.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta