(FOTO) Morske strasti: Basistka skupine Måneskin se brez kopalk med valovi nežno poljublja z lepo prijateljico

D.Ži
19.06.2023 11:48

Na Ibizi je te dni zelo vroče, tudi zato, ker tam z razposajeno družbo počitnikujeta člana priljubljene italijanske skupine. Kopalci imajo kaj videti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Basistka priljubljene italijanske skupine Måneskin Victoria De Angelis uživa na zasluženem dopustu na Ibizi, kjer se ni mogla izogniti fotografskim objektivom paparacev.

Profimedia

Na dopustu so ji družbo delale prijateljice, s katerimi je na plaži pripravila pravi šov. Poleg tega, da so vse odvrgle zgornje dele kopalk, si je Victoria v morju z eno od njih izmenjala nekaj strastnih poljubov.

Profimedia

Kdo je dekle, s katero se je poljubljala, ni znano, a po fotografijah sodeč je med njima morda kaj več od običajnega prijateljstva. 

Profimedia

Victorii golota ni tuja, na njenem Instagramu najdemo kopico fotografij, na katerih je skoraj povsem gola, zgoraj brez pogosto stoji tudi na odru. 

Profimedia

Z dekleti se je na Ibizi zabaval še en član skupine Måneskin, kitarist Thomas Raggi, glavne zvezde zasedbe, pevca Damiana Davida, pa tokrat ni bilo.

Na Ibizi te dni uživa tudi kitarist Thomas Raggi
Profimedia

Skupina Måneskin je zmagala na Pesmi Evrovizije leta 2021 s pesmijo "Zitti E Buoni", od takrat pa njihova globalna priljubljenost ne neha rasti.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta