(FOTO) Zasenčila je ekscentričnega kolega: Basistka skupine Måneskin na pariškem odru slekla jakno in ...

28.09.2021 09:10
Victoria De Angelis je v soboto na veliki oder v Parizu stopila brez oblačil od pasu navzgor in tako zasenčila celo svojega ekscentričnega kolega Damiana Davida.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Skupina Måneskin, ki je maja slavila na Evroviziji v Rotterdamu, je minulo soboto navdušila z nastopom v Parizu, ki se je zgodil v okviru dogodka Global Citizen. Provokativni Italijani so temperaturo dvignili vrtoglavo visoko, glavna zvezda pa tokrat presenetljivo ni bil njihov vsestransko oblegani pevec Damiano David, temveč njegova kolegica Victoria De Angelis.

Profimedia

Basistka je namreč na oder stopila brez oblačil od pasu navzgor. Najprej je nosila rožnato jakno, nato jo je slekla. Prsne bradavice je zakrila le s črnim lepilnim trakom, sicer pa je njeno oprsje bilo povsem nezakrito. 

Profimedia

Da svoje telo rada razkazuje, potrjuje njen Instagram profil, kjer podobnih fotografij kar mrgoli. Pred dnevi se je povsem brez oblačil fotografiral tudi Damiano David, ki je svoje najbolj intimne dele zakril s košarkarsko žogo.

Pevcu na spletu sledi več kot 4,9 milijona ljudi, basistki pa 3,2 milijona. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta