(VIDEO) Pogrešani nekdanji zvezdnik X Faktorja slavnih, nazadnje so ga videli v Barceloni

A.L.
09.12.2022 15:20

24-letnega Davisa so nazadnje videli 29. oktobra pred kavarno Hard Rock Cafe v Barceloni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

10.000 funtov ali nekaj manj kot 12.000 evrov je razpisana nagrada za tistega, ki bi lahko družino in preiskovalce pripeljal do odkritja pogrešanega igralca ragbija in zvezdnika X Faktorja slavnih Levija Davisa. Nazadnje so ga videli v Barceloni, iskanje pa zasebni preiskovalec Gavin Burrows in njegovo podjetje začenjajo prav danes.

24-letnega Davisa so nazadnje videli 29. oktobra pred kavarno Hard Rock Cafe v Barceloni. Njegov bančni račun in vsi njegovi družbeni mediji od tistega dne niso bili uporabljeni, piše Sky News. Davisova mati, Julie Davis, je dejala: "Zelo smo hvaležni Gavinu in njegovi ekipi, ker so prostovoljno namenili svoj čas, strokovno znanje in nagradni sklad za pomoč pri iskanju Levija. Še vedno smo zaskrbljeni in želimo si le, da se varno vrne domov." Gavin Burrows je skupaj s svojim podjetjem družini ponudil prostovoljno pomoč pri iskanju pogrešanega športnika, v sklopu tega pa so ponudili tudi denarno nagrado.

Profimedia

"Upajmo, da bo ta dodatna podpora spodbudila ljudi s kakršnimi koli informacijami, da se javijo." Davisova rejnica Suzanne Balfour je pred tem za Sky News povedala, da je bil ragbist pred izginotjem s prijateljem na Ibizi, a mu je dejal, da mora oditi. S trajektom se je odpravil proti Barceloni, tam pa so za njim izginile vse sledi. Nadzorne kamere so ga ujele na dan izginotja, ko zapušča Old Irish Pub.

Videoposnetek prikazuje zvezdnika X Faktorja v beli majici, črnih kavbojkah in belih športnih copatih, pri sebi je imel tudi manjši črn nahrbtnik. Policija je doslej uspela najti njegov potni list, drugih informacij pa za zdaj nimajo.

Le nekaj dni pred njegovim izginotjem je rejnica prejela glasovno sporočilo, v katerem ji je sporočil, da je borec in da se bo boril še naprej. Do zdaj je znano, da je Levi Davis utrpel poškodbo, ki je vplivala na njegovo športno kariero, imel je tudi nekaj finančnih težav.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta