O njima govori vsa Evropa, a svojo identiteto še naprej skrivata: Kdo je skrivnostni norveški duo z Evrovizije?

A.L.
12.05.2022 13:47

Norveški novinar Morten Westgaard, ki poroča o Evroviziji, je nekaj ur pred polfinalnim nastopom sporočil ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ne mine leto, da se na velikem evrovizijskem odru ne bi pojavil kdo, ki na gledalcih pusti prav poseben vtis. Letos je to zagotovo norveški duo Subwoolfer, ki se je uspel prebiti do sobotnega finala. Izvajalca sta pozornost pritegnila z nenavadnimi kostumi in pesmijo.

EPA

Ker ne želita razkriti svoje identitete, je znano le, da sta za maskami pevca Keith in Jim, ki zase pravita, da predstavljata največjo skupino v galaksiji. Gledalce je zanimalo tudi, kdo je DJ Astronaut, ki ju spremlja med evrovizijskim nastopom. Norveški novinar Morten Westgaard, ki poroča o Evroviziji, je nekaj ur pred polfinalnim nastopom Subwoolferja sporočil, da gre za Tix, pevca, ki je lani s pesmijo "Fallen Angel" zastopal Norveško na Evroviziji.

EPA

"Noro! Tega si ne bi nikoli mislil. Verjetno je veliko ljudi, ki jih zanima, kdo stoji za Subwoolferjem, zdaj pa vemo, da je DJ Astronaut Andreas Haukeland, imenovan Tix," je zapisal Morten.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta