Zvezdana Mlakar žaluje: Najprej je odšel prijatelj, zdaj je smrt prizadela tudi njeno družino

D.Ži
25.10.2024 11:22

"Jaz imam čisto vest, pomagala sem ti in ti stala ob strani do konca," se je od prijatelja poslovila naša igralka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zvezdana Mlakar je doživela dve zelo boleči izgubi. 
Rok Mlinar

Leto 2024 bo v spominih igralke Zvezdane Mlakar vedno grenko. Izgubila je prijatelja, zdaj pa se je poslovil še njen dedek. Ob smrti prijatelja je objavila dolg, ganljiv zapis. "Dragi moj Zoran, adijo tja za mavrico! Prišel si in rodila se je ljubezen med teboj in meni drago osebo, ganljiva sta bila skupaj, tak zgled sta bila vsem, ki mislijo, da v zrelih letih nimajo šanse za novo zgodbo."

Dodala je: "Ko je tvoja draga odšla s tega sveta, sem bila priča zgodbi, ki je bila tako neskončno nečloveška, da še zdaj ne morem verjeti, da je bila resnična. Zaradi tega, kar se je dogajalo tebi, sem podvomila o človečnosti, in danes nisem več tako zelo prepričana, da je vsako zlo mogoče premagati. Vsaj v enem življenju ne."

Svoj zelo življenjski zapis je sklenila z besedami: "Jaz imam čisto vest, pomagala sem ti in ti stala ob strani do konca. Samo eno mi je žal, da si nisem vzela časa, da bi posnela tvoje neverjetne, svetovljanske zgodbe, zgodbe o nekih drugih časih, polne črnogorske širine in bonvivanstva, vizij in smelih, norih načrtov. Zbogom, Zoran, bilo mi je v čast!"

V četrtek pa je Zvezdana s spletnimi sledilci delila novo žalostno novico. "Nova smrt. Zdaj je odšel naš dedek. In se dvigujejo spomini in življenje se ustavi v trenutku minljivosti. Praznina. Premislek. Preboj. Zbogom, Dragoslav," je zapisala. Iskreno sožalje ob boleči izgubi družini izrekamo tudi mi. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta