Delo in zabava - ekosistem Galaxy ima vse

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
16.11.2023 18:23

V nenehno razvijajočem se svetu pametnih telefonov je serija pametnih telefonov Samsung Galaxy S konstanta od katere se vedno pričakuje najboljše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsung

Galaxy S23 serija je prinesla modele Galaxy S23, Galaxy S23+ in Galaxy S23 Ultra in vsi ponujajo brezhibno kombinacijo dela ter zabave. Ekosistem Galaxy, ki ga spremljajo še slušalke Galaxy Buds2 Pro, povzdiguje uporabniško izkušnjo na novo raven s poudarkom na večopravilnosti, varnosti, izjemnem zvoku in kakovosti slike.

Slika in zvok, ki navdušita

Galaxy S23 Ultra se ponaša z izjemnimi možnostmi fotografiranja, saj se ponaša z nadgrajeno kamero, ki je odlična v razmerah s šibko svetlobo, na pomoč pa priskoči še funkcija Nightography. Izjemni senzor glavne kamere s kar 200 MP, ki je prvi tovrstni v napravah Samsung Galaxy, zagotavlja živahne in podrobne slike tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih.

Zmogljivosti kinematografskih videoposnetkov optimizira funkcija Nightography, ki zmanjšuje vizualni šum pri snemanju pri šibki svetlobi. Zdaj lahko s svojim pametnim telefonom in slušalkami zajamete bolj natančen zvok. Vklopite 360-stopinjsko snemanje zvoka, ki ga omogočajo slušalke Galaxy Buds2 Pro in se potopite v poglobljeno zvočno izkušnjo, ki dopolnjuje osupljive vizualne posnetke.

Samsung

Epska fotografija in videografija

Galaxy S23 Ultra se ponaša s senzorjem Adaptive Pixel 200 MP, ki s tehnologijo združevanja slikovnih pik podpira izjemno fino ločljivost. Izboljšani videoposnetki 8K pri 30 sličicah na sekundo, tehnologija Super HDR in sprednja kamera s funkcijo Super HDR prispevajo k odličnosti naprave na področju fotografije in videografije. Aplikacija Expert RAW uvaja nadzor nad urejanjem na profesionalni ravni in uporabnikom omogoča fotografiranje v načinu 50 MP, raziskovanje večkratne ekspozicije in potopitev v svet astrofotografije.

Na novo opredeljena moč in zmogljivost

Serija Galaxy S23, ki jo poganja mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, zagotavlja hitro, odzivno in energetsko učinkovito delovanje. Zaradi nove strukture grafičnega procesorja in izboljšav se zmogljivost v primerjavi s predhodnikom znatno poveča. Podpora za sledenje žarkom v realnem času (Ray tracing) in prilagodljiva zmogljivost, ki jo poganja umetna inteligenca, zagotavljata igralno izkušnjo z realističnim upodabljanjem in zmanjšanim zamikom.

Baterija 5000 mAh v kombinaciji z naprednim sistemom za hlajenje podaljšata uporabo za več kot 20 %, kar zagotavlja neprekinjeno igranje mobilnih iger in večpredstavnostno izkušnjo.

Samsung

Brezhibna povezljivost in produktivnost

Serija Galaxy S23 se brezhibno vključuje v ekosistem Galaxy in ponuja medsebojno povezano izkušnjo v vseh napravah. Funkcija Samsung Multi Control omogoča enostaven prenos datotek med pametnim telefonom, osebnim računalnikom in tabličnim računalnikom. Galaxy S23 Ultra ima vgrajeno S Pen pisalo, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo pisanja z roko v različnih aplikacijah in prinaša še lažjo navigacijo.

Samsung

Z izboljšavami storitve Google Meet lahko uporabniki Galaxy S23 Ultra zdaj soustvarjajo dokumente v realnem času, kar podpirata tako aplikacija Samsung Notes in vgrajeno S Pen pisalo. Oblika serije Galaxy S23 je poenotena in takoj prepoznavna ter poudarja ikonično kamero Galaxy, na voljo pa je v štirih barvah navdihnjenih z naravo.

Serija Galaxy S23 skupaj s slušalkami Galaxy Buds2 Pro na novo opredeljuje izkušnjo pametnega telefona. Od neprimerljivih zmogljivosti Nightography in vrhunske tehnologije fotoaparata do brezhibne povezljivosti in podaljšane življenjske dobe baterije - te naprave zadovoljujejo različne potrebe uporabnikov in zagotavljajo popolno kombinacijo dela ter zabave na dlani.

Dve izjemni storitvi za uporabnike telefonov Galaxy S23 serije brezplačno

Ob nakupu in aktivaciji telefona Galaxy S23 serije lahko izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin - od zabavnih do izobraževalnih.

Sasmung

Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik telefona Galaxy S23 serije, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.