Dvojec, ki bogati domačo glasbeno ponudbo

Gregor Zalokar
14.10.2018 06:37
Mlada Mariborčana, od poletja zasidrana v Ljubljani, sta nas decembra ujela na popevko tedna na Valu 202. Po Valovih sta pomlad pobarvala z Baloni, trilogijo pa končuje S teboj, poklon njuni ljubezni. To je njun prvi projekt pod okriljem založbe Universal, ki ima z njima načrte v tujini, prvi trije nastopi pa so menda že potrjeni.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
»Večina glasbenikov gradi svoj alter ego, midva pa želiva svoja razbiti in si priti z glasbo do živega,« pravita Zala in Gašper.
Tiliyen Mucik
Zalino
Gašper
»Tam sem se učil od mojstra, s katerim je delal tudi Ne-Yo, imel sem čast snemati vokale Damiana Marleyja, ko sem se kmalu zatem počutil prazen in osamljen, pa sem prekolesaril Evropo. In na tistem potovanju so nastali Valovi, ki sva jih dokončala z Zalo.«
»Decembra sem jih spoznala na festivalu FAK v Kinu Udarnik, kjer smo nastopali isti dan. Potem smo se družili še naslednji dan in zdaj se včasih dobimo. Nama so oni kul glasbeniki, očitno sva tudi midva njim - in tako smo začeli sodelovati.«
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta