(FOTO) Avto turistke na Hrvaškem prekrit s kaznimi, domačini besni: "Nesramnost tujcev pri nas je nagnusna"

A.L.
16.07.2024 15:20

Pod objavo se je vsul plaz komentarjev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na hrvaški Facebook strani, kjer uporabniki objavljajo fotografije nesreč in drugih dogodkov, povezanih s prometom, se je te dni pojavila fotografija vozila s poljskimi registracijami, ki stoji na parkirišču v Makarski. Kot kaže, je avto prekrit s kaznimi, piše Slobodna Dalmacija.

Poljakinja je tako nabrala že pravo zbirko kazni, ki pa jih, kot pravi sama, ne more plačati s kartico, zato pristojne prosi, naj ji jih ne nalagajo več. Da bi vozilo premaknila drugam, ji ne pade niti na misel, piše v spletni objavi.

Fotografija in odziv turistke sta sprožila razburjene komentarje Hrvatov. "Počakajte jo na meji, ne je spustiti mimo, dokler ne plača. Boste videli, kako bo takrat šla kartica skozi," je dejal eden od njih. Drugi predlaga, da pristojni Poljakinji zasežejo vozilo, dokler ne plača vseh zbranih kazni. "Bi se tako obnašala tudi, na primer, v Nemčiji? Nesramnost tujcev na Hrvaškem je nagnusna," je razburjen.

Treji je medtem pokomentiral, da se "vsi delajo pametne, ko pridejo na Hrvaško. Zaplenite ji avto, poberite nekaj tisočakov kazni, pa boste videli, kako bo razmišljala naslednjič".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta