(FOTO) Ste videli simpatično novo vremenarko na TVS?

D.Ži
18.04.2018 10:05

Vremenoslovci na TV Slovenija dobili okrepitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katja Kozjek med svojim televizijskim krstom.
Večer

Kar nekajkrat mora Zemlja okoli sonca, da v vremenski napovedi na TV Slovenija vidimo kak nov obraz. Nekateri meteorologi so že desetletja del naših življenj in si brez njih svoje večere le še težko predstavljamo. Veliko mokrih pričesk so nam skozi leta prihranili.
{twitter}https://twitter.com/p_zoran/status/986228321838075904{/twitter}
Letošnji april je, poleg tradicionalno muhastega vremena, prinesel tudi nov obraz v nacionalkinem Vremenu. Novo vremenarko so pompozno na družabnih omrežjih najavili že njeni kolegi pri Arsu, slovenski okoljski agenciji, zato je radovednost rasla iz minute v minuto. Da bo april končno pokazal svojo lepšo plat, nam je nato povedala simpatična meteorologinja Katja Kozjek.
{twitter}https://twitter.com/meteoSI/status/986195845732290560{/twitter}
Radijski poslušalci njen glas že poznajo, televizijski krst pa je doživela v pikčasti obleki in trendovsko velikih očalih. Prvi odzivi na Twitterju in Facebooku so izrazito pozitivni, le nekdo bi nekaterim optimističnim uporabnikom lahko povedal, da vremenark v bikinijih na slovenskih televizijah najbrž ne gre tako kmalu pričakovati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta