Kaj se dogaja z Mišo Novak?

Gorazd Dominko
11.12.2017 06:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek
Vmes tudi prevajam za grško prevajalsko podjetje, saj imam opravljen izpit iz najvišje stopnje grščine, med vikendi pa še poučujem latinskoameriške, standardne in družabne plese ter zumbo."

Športna družina

Georg
"Kot učitelj ima namreč tri mesece počitnic, in če se dolgočasi, postane tečen, zato je občasno poletno delo zelo dobrodošlo,"
Miša
Mara
. “Nedavno sem bila sedma na ženskem teku na pet kilometrov, pripravljam se na desetkilometrsko klasično progo v Atenah, v sklopu Atenskega maratona, moja velika želja pa je odteči polmaraton ali lepega dne celo maraton, najraje v Atenah, ker je cilj v antičnem grškem stadionu, kjer so bile leta 1896 izpeljane prve moderne olimpijske igre.”
"Decembra bo dopolnila 15 let, visoka je 181 centimetrov in je prava lepotička, Špartanka s slovansko milino. Trenutno je v puberteti, sem in tja malo težka, in z Georgom morava biti zelo potrpežljiva. Včasih se počutim, kot da sva največji sovražnici in hkrati najboljši prijateljici."
"Presrečni smo, blaženi, uresničila se je naša največja želja."
Članek je bil objavljen v novembrski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta