Kje so otroci iz nekoč priljubljene serije Sedma nebesa?

S. B.
14.02.2020 12:34

Družinskih serij v devetdesetih res ni manjkalo! Sedma nebesa, Polna hiša, Družinske zadeve, Simpatije, Princ z Bel-Aira, Miza za pet in še bi jih našli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Stephen Collins in Catherine Hicks sta 11 let igrala mamo in očeta petih otrok v seriji Sedma nebesa. 
Profimedia

Odnosi med starši in njihovimi otroci, še kakšnim sorodnikom ter prijateljem, so bili neusahljiv vir komičnih pripetljajev, ki so polnili scenarije televizijskih zgodb v devetdesetih. Ob tem pa ustvarile mnoge televizijske zvezdnike. Nekateri so se po izteku nanizank umaknili iz medijev, številni pa so kariero v svetu zabave nadaljevali. Poglejmo, kje so danes otroci iz priljubljene serije Sedma nebesa. 
{embed_youtube}https://youtu.be/kilo6iqi6Pg{/embed_youtube}
​​Barry Watson
​Vloga najstarejšega otroka v družini Camden je bila za igralca iz Michigana prvo večje igralsko delo. Kmalu po koncu serije je sprejel vlogo v komični televizijski seriji Katera Samantha?, nato pa še v Opravljivki. Pred nekaj leti smo ga videli tudi v seriji Zdravnica malega mesta. Watson se ni nikoli opazneje preselil na velika filmska platna. Je pa pred petnajstimi leti slavil osebno zmago, ko je premagal limfnega raka. 

Barry Watson z Blake Lively na snemanju Opravljivke
Profimedia
Jessica Biel in Justin Timberlake 
Profimedia
Beverley Mitchell z družino
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta