Manica Janežič Ambrožič: "Pogrešala se bom za voditeljskim pultom"

Saša Britovšek Saša Britovšek
12.04.2018 06:52
Konec marca jo je na predlog direktorice TV Slovenija Ljerke Bizilj in z več kot dvotretjinsko podporo uredništva na mesto odgovorne urednice informativnega programa imenoval generalni direktor RTV Igor Kadunc. Pred Manico Janežič Ambrožič je štiriletni mandat v uredništvu, katerega del ekipe je že več kot dve desetletji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen
Robert Balen
“Dnevnik izhaja vsak dan 365 dni na leto in izide točno ob uri. Mogoče je to tista nevidna nit, ki silno močno veže ustvarjalce Dnevnika. Dobre Dnevnike naredi le ekipa, ki lahko ustvarja, brska, sooča stališča, išče rešitve. In točno ob uri, čeprav včasih oddaja do zadnje sekunde visi v zraku, se zasliši špica Dnevnika. Vsak dan, leto za letom, desetletje za desetletjem.
Na mesto odgovorne urednice informativnega programa TV Slovenija vstopate v častitljivem jubilejnem obdobju osrednje informativne oddaje, 50 let TV Dnevnika. S kakšnimi občutki?
Ste imeli tudi pred to kandidaturo ideje, kaj bi spremenili, če bi prišli na to mesto?
Gledalci vas bomo vsekakor pogrešali za voditeljskim pultom.
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta