Najbolj skopuški ljudje so rojeni v tem nebesnem znamenju. Naj vam ne pade na pamet, da bi jih prosili za denar

D.Ži
01.02.2023 12:24

Če verjamete v horoskope in astrologijo, potem boste morda tudi verjeli, da so med nami ljudje, ki jim materialno bogastvo pomeni mnogo več od odnosov in užitka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekateri so prepričani, da z denarjem ne moremo kupiti sreče, a ti ljudje zagotovo niso rojeni v nebesnem znamenju kozoroga, najbolj skopuškem znamenju zodiaka. Povprečen kozorog je obseden z denarjem in materialnimi dobrinami. Ti ljudje vse življenje preživijo v finančni zaskrbljenosti. Pogosto opravljajo več služb hkrati, da bi zaslužili čim več, zato žrtvujejo prosti čas, ljubezen in prijateljstva.

Profimedia

Kozorogi radi kopičijo denar, a ga ne zapravljajo. Občutijo močno zadovoljstvo, ko vedo, da je njihov denar na varnem v banki ali pod žimnico. Ne čutijo potrebe po tem, da bi se razvajali in kupovali reči, njihov cilj je nabrati čim večjo zalogo denarja. Menijo, da je njihov odnos do denarja moder in previden. Nikoli ne bodo tvegali nepotrebnih stroškov in naložb.

Profimedia

Kozorog nenehno razmišlja o denarju in pogosto postane predmet posmeha zaradi svoje skopuškosti. Največja napaka bi bila, če bi ga prosili za posojilo. Ne samo, da vas bo kategorično zavrnil, ampak vas bo morda celo začudeno pogledal in vam očital predrznost. Kozorog nikoli nikomur ne posoja denarja, ne glede na to, kako blizu sta si, saj je najbolj skopo znamenje zodiaka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta