Natalija Bratkovič: 'Nočni podvigi' med tekmovalci niso redkost

Agata K. Rakovec
09.10.2018 09:17
Že prvo epizodo Kmetije so gledalci vzeli za svojo. Z voditeljico Natalijo Bratkovič smo se pogovarjali o tem, kaj lahko gledalci letos še pričakujejo, pa tudi o njenem novem življenju na podeželju.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Na neki točki motivacija zagotovo pade, prvotni motiv se lahko hitro spremeni, pomembne postanejo stvari, na katere nisi pripravljen," napoveduje voditeljica razvoj dogodkov.
POP TV
Kakšno je vzdušje na posodobljeni kmetiji? Znajo tekmovalci ceniti udobje in prednosti sodobnega življenja, ki so jim na voljo?
Bi se osebno raje odločili za sodelovanje v šovu, če bi vedeli, da vam ne bo treba skrbeti, kako bo s toplo vodo, kurjavo ...? Se vam po drugi strani morda zdi, da bo modernejša kmetija izgubila nekaj tiste prvinskosti in s tem tudi čara za gledalce?
Čar šova je vedno predvsem v medosebnih odnosih. Kakšen se vam zdi letošnji izbor kandidatov? Med njimi je kar nekaj starih televizijskih obrazov.
Tekmovalci so se prijavili z zelo različnimi motivi. Nekateri si želijo prepoznavnosti, drugi odkrito priznavajo, da so šli v šov izključno zaradi denarja. Kateri motiv sami lažje razumete?
Ali kot voditeljica skušate ostati čim bolj nevtralni in ne navijate za nikogar, ali po tihem stiskate pesti za katerega od kandidatov?
V šovu konkurenčne televizije sta dva tekmovalca skočila med rjuhe že prvi večer. Si glede na izbor kandidatov obetate živahno nočno dogajanje tudi na Kmetiji?
Pred časom ste mestni beton zamenjali za življenje na podeželju. Kateri so največji plusi in kateri so po vašem mnenju minusi življenja na vasi?
Katera kmečka opravila so najbližja vam in katerim bi se raje izognili?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta