Ne, ne bo ob nedeljah: To bo odslej počel Mario Galunič

D.Ži
18.01.2019 14:10

"Pravega televizijskega kviza še nisem vodil, čeprav sem si to od nekdaj želel," pravi voditelj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žiga Culiberg

Ko je postalo jasno, da Mario Galunič ne bo več urednik nacionalkinega razvedrilnega programa, je marsikateri gledalec stisnil pesti in si zaželel, da se bo morda kmalu vrnil v termin, v katerem je žel svoje največje uspehe, v nedeljski večer, v kakšno oddajo, ki bi bila mešanica pogovora, glasbe in smeha.  Delno drži. Galunič se res vrača na male ekrane, a ne s takšno oddajo, kot bi morda pričakovali. Mario bo vodil kviz. Prvič, četudi je nekoč že vodil tekmovalno oddajo Moja Slovenija. 
Kviz Joker, ki na Televizijo Slovenija prihaja konec februarja, bo trajal uro in pol. Na sporedu bo vsako soboto zvečer, od 23. februarja naprej. "Pravega televizijskega kviza še nisem vodil, čeprav sem si to od nekdaj želel. Tudi sam rad gledam tovrstne oddaje in na svojem telefonu sodelujem pri mnogih kvizih. Verjamem, da je gledalcev, ki si želijo takih oddaj, veliko, sploh pa zato, ker ob sobotnih večerih ne bodo dobili samo kviza, ampak tudi veliko napetosti, preobratov, negotovosti, čustev. Obljubljam zanimivo druženje in sproščeno vzdušje, četudi bo šlo za veliko denarja in tvegane odločitve," pravi Mario, ki se nove vloge bojda že zelo veseli. 

Žiga Culiberg
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta