"Nikoli se ne spustim brezglavo v avanturo"

Agata K. Rakovec
11.09.2018 05:54
»Mislim, da bi v tej deželi veliko manj jamrali, če bi večkrat pogledali čez planke,« je dejala Mojca Mavec, ki se po poletnem premoru vrača na male zaslone. Najbolj znano rdečelasko med TV-voditeljicami lahko od začetka septembra spet gledamo tudi v oddaji Dobro jutro.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj
Jeseni prihaja na televizijo že 17. sezona oddaje Čez planke. Kam ste jo mahnili letos in katera od držav je na vas naredila največji vtis?
Svet je danes globalna vas in turistov se skoraj povsod tre. Katere države bi za obisk priporočali popotnikom, ki si želijo daleč stran od ponorelega sveta?
Ste Ljubljančanka. Kako gledate na horde turistov, ki so preplavile naše glavno mesto? Vam je všeč, da je Ljubljana postala tako modna, ali vas moti gneča na ulicah?
Se radi vračate na stare, preverjene destinacije, kjer vam je bilo lepo, ali vedno raje izberete kaj novega in razburljivega?
Ste se v vseh državah, ki ste jih obiskali, počutili dobro in dobrodošlo ali ste o obisku katere sami sebi prisegli, da tja ne greste nikoli več?
Katere stvari so vedno obvezne v vašem potovalnem kovčku?
Imate sploh še kakšne neizpolnjene potovalne želje?
S septembrom se vrača tudi oddaja Dobro jutro. Ste kdaj že zaspali na delo?
Na malih zaslonih vas spremljamo že kar lepo število let, vi pa se od televizijskih začetkov praktično niste spremenili. Nam zaupate skrivnost?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta