Piše se 23. februar 2023, kaj prinaša ta datum? Obetajo se vam dobre stvari ...

A.L.
23.02.2023 10:36

Je število manifestacije in ustvarjalnosti. Pomaga vam izraziti ustvarjalno plat in jo uporabiti na praktičen način.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Danes je 23. dan v februarju v letu 2023. Če verjamete v angelska števila, boste imeli srečo. Število 23 je vseprisotno v mnogih segmentih našega življenja, v numerologiji pa to število predstavlja spremembe, napredek in inovacije. Pomeni nove začetke in preobrazbo ter prinaša duhovno rast. 

Je število manifestacije in ustvarjalnosti. Pomaga vam izraziti ustvarjalno plat in jo uporabiti na praktičen način. Število 23 pomeni tudi ravnovesje – je most med vzponi in padci kot neizogiben del vsakega življenja. 

Na vprašanje, ali je številka 23 srečna ali nesrečna, je težko odgovoriti. Odvisno je predvsem od tega, koga vprašate in kako si to razlagate. Za marsikoga število 23 velja za pravo uganko.

Nekateri temu pravijo tudi angelsko število, ki vam pove, da niste sami, da imate podporo in da ste pripravljeni na spremembe. Ali ga pogosto vidite v svojem okolju na digitalnih številčnicah, v prometu ali na stanovanjskih zgradbah? Angeli vam morda pošiljajo sporočila, da ste na pravi poti v svojem življenju.

A povsem drugačna zgodba je lahko, če ste si ogledali film iz leta 2007 "Številka 23" z Jimom Carryjem v glavni vlogi. V tem primeru število 23 za vas morda predstavlja nekaj slabega. Pogosto pojavljanje števila 23 v popularni kulturi nekateri namreč vidijo kot slabo znamenje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta