»Podjetništvo ni tako zahtevna stvar«

Agata K. Rakovec
14.10.2018 06:05
Čeprav v zadnjem letu in pol njegov delovnik praviloma ne traja manj kot 14 ur, se voditelj oddaje Štartaj, Slovenija nima za deloholika. Preprosto zato, pravi, ker mu je polovica stvari, ki jih opravlja, v veselje in bi jih počel tudi zastonj.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
POP TV
Ljudje dostikrat rečejo, da imajo dobre ideje, nimajo pa podjetniške žilice. Se človek s podjetniško žilico rodi ali je ta nekaj privzgojenega?
Kaj pravzaprav počnete v Ustvarjalniku?
Mnogi se pritožujejo nad številnimi birokratskimi ovirami in neprijaznim okoljem za podjetništvo pri nas. Je res tako grozno?
Prejšnji sezoni Štartaj, Slovenija sta nas naučili tudi tega, da pot do zmage vodi prek številnih zmot, porazov in da nihče ne uspe čez noč. Je torej najpomembnejša lastnost podjetnika vztrajnost?
Ali uspešne podjetnike poleg vztrajnosti povezuje še kakšna lastnost?
Letošnje izdelke, ki se predstavljajo v oddaji, lahko v grobem uvrstimo med prehranske in kozmetične izdelke. Imate že na začetku sezone kakšnega favorita, se vam kaj svita, kdo se bo pridružil uspešnima zgodbama Nelipot in Noele?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta