Pripravite se na popolne filmske večere z novim Samsung QLED 4K televizorjem

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
12.09.2024 10:39

Izbor filmov, ki si to jesen preprosto morate ogledati

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ko se dnevi krajšajo in temperature padajo, večere pogosto preživljamo doma, zaviti v odeje s skodelico toplega napitka v roki. To je popoln čas za filmske maratone in uživanje v najnovejših uspešnicah kar iz udobja vašega doma. Toda zakaj bi se zadovoljili z običajnim gledanjem, ko lahko doživite pravo kinematografsko izkušnjo kar v dnevni sobi? S Samsung QLED 4K Q80D Tizen OS Smart televizorjem bo vsak trenutek pred zaslonom prava vizualna poslastica.

QLED 4K Q80D televizor ponuja naslednjo stopnjo v 4K realizmu, zahvaljujoč naprednemu NQ4 AI Gen2 procesorju, ki uporablja umetno inteligenco za optimizacijo slike in zvoka.

V kombinaciji s tehnologijo Direct Full Array televizor ponuja neverjeten kontrast, od najtemnejših odtenkov črne do popolnoma čistih belih tonov, kar ustvarja osupljivo globino slike, kot jo zaznavajo človeške oči.

Dolgi večeri, popolni filmi

Ko se udobno namestite pred zaslon, si lahko izberete katerega izmed vrhunskih filmov, ki so letos pritegnili pozornost občinstva. Na voljo je denimo Problemista, ki s svojo inovativno estetiko in močno zgodbo o priseljencu v ZDA ponuja vizualno in čustveno doživetje, ki se mu ne boste mogli upreti. Akcijski hit Code 8: Part II, ki bo z osupljivimi učinki na QLED 4K Q80D zaslonu pričaral napeto znanstveno-fantastično avanturo.

Za ljubitelje družinskih dram je tu Ghostlight, ki s čudovitimi igralskimi predstavami in močno zgodbo še bolj zaživi ob vrhunski kakovosti zvoka in slike, ki ju ponuja Samsung QLED 4K televizor. Z napredno tehnologijo Aktivni profesionalni ojačevalnik zvoka (Active Voice Amplifier Pro), ki samodejno prilagaja zvok glede na hrup v okolici, boste vsako besedo dialoga slišali jasno, ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas.

Arhiv Naročnika

Občutite globino in barve kot nikoli prej

Samsung QLED 4K Q80D ne navdušuje le z izjemnim kontrastom in ostrino, temveč tudi z osupljivo Quantum Dot tehnologijo, ki ustvarja milijardo barvnih odtenkov. Vsak film, kot je animirana mojstrovina Robot Dreams, postane prava paša za oči, saj kvantne pike omogočajo natančne in živahne barve, ki ostanejo resnične ne glede na svetlost okolja.

Ko gledate filme, polne podrobnosti in zapletenih senc, kot je dramatični Sing Sing, lahko zahvaljujoč Samsung napredni optimizaciji HDR svetlosti ujamete tudi najmanjše podrobnosti v temnih prizorih. Ne bo vam ušla nobena subtilnost, saj QLED 4K Q80D televizor poskrbi za jasnost tudi v najbolj zahtevnih scenah.

Zvok, ki vas popelje v samo središče dogajanja

Poleg vizualne popolnosti Samsung QLED 4K televizor poskrbi tudi za izjemno zvočno izkušnjo. Tehnologija Dolby Atmos skupaj z dinamičnim zvokom, ki sledi dogajanju na zaslonu (OTS+), omogoča, da se popolnoma potopite v svet filma. Pri napetih akcijskih prizorih filma Code 8: Part II bo zvok, ki prihaja z vseh strani, poskrbel, da boste občutili vsak udarec in eksplozijo, kot bi bili tam.

Arhiv Naročnika

Pametna zabava z več kot le filmi

QLED 4K Q80D televizor ni le za filmske ljubitelje, temveč tudi za vse, ki želijo pametno upravljati svoj dom. S podporo za SmartThings lahko celo nadzirate svoje pametne naprave, kar televizor spremeni v središče vašega pametnega doma.

Arhiv Naročnika

Doživite kinematografsko izkušnjo doma

Zakaj bi hodili v kino, ko pa lahko s Samsung QLED 4K Q80D televizorjem doživite pravo filmsko izkušnjo kar doma? Odkrijte svet filmov, ki jih lahko gledate v vrhunski 4K kakovosti in uživajte v dolge večere ob vrhunskih filmih.

Večji televizor, več nagrad

Ne zamudite priložnosti, da dom opremite z vrhunskim Samsung televizorjem in hkrati poskrbite za popolno izkušnjo učenja, zabave in sprostitve. V času trajanja promocije ob nakupu televizorja iz serije QLED, Neo QLED, The Frame, OLED in Neo QLED 8K iz leta 2024 z zaslonom 138 cm prejmete fitnes zapestnico Galaxy Fit3. Če se odločite za večji zaslon, med 163 in 189 cm, prejmete fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in slušalke Galaxy Buds FE. Če pa želite svojo dnevno sobo opremiti s še večjim, 214 cm ali večjim zaslonom, ob nakupu prejmete kar tri darila, fitnes zapestnico Galaxy Fit3, slušalke Galaxy Buds FE in telefon Galaxy A55 5G – popolna kombinacija za vsakega šolarja.

Arhiv Naročnika
Promocija traja od 26. 8. do 30. 9. 2024 ali do porabe zalog daril. Za pridobitev pravice do prejema darila se morate registrirati tako, da pošljete e-sporočilo na ce.promotion@samsung.com najpozneje do 15. 10. 2024. Darila se razlikujejo glede na kupljeno napravo.

Več informacij in pravila promocije so na voljo na spletni strani Samsung.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.