Spoznajte najtanjše in najlažje Samsung prepogljive naprave

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
25.07.2024 09:58

Poletje je čas za nove začetke, osvežitev in preizkušanje novih stvari.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsung

Samsung je to poletje pripravil nekaj posebnega – najnovejše, najtanjše in najlažje naprave, ki bodo zagotovo pritegnile vašo pozornost. Predstavljamo vam Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 ter Galaxy Watch Ultra in Galaxy Buds3. Te naprave niso le tehnološki čudeži, ampak tudi vaši novi najboljši prijatelji, ki vas bodo spremljali na vsakem koraku.

Galaxy Z Flip6: Prilagodljivost in eleganca v enem

Z Galaxy Z Flip6 je Samsung združil najboljše iz obeh svetov – prefinjen dizajn in vrhunsko tehnologijo. Ta preklopni telefon ni le eleganten, ampak tudi izjemno praktičen. Njegov prepogljiv zaslon omogoča enostavno prenašanje, medtem ko zunanji zaslon FlexWindow omogoča hiter dostop do obvestil, odgovarjanje na sporočila in nadzor nad različnimi funkcijami, ne da bi morali odpreti telefon.

Samsung

FlexCam kamera omogoča zajemanje popolnih posnetkov z uporabo posebnih tehnologij. ProVisual pogon, ki ga poganja umetna inteligenca, kar najbolje izkorišča novo širokokotno tipalo 50 MP in ultra širokokotno tipalo 12 MP, ki ju podpira Super HDR, da zajame popoln posnetek v vseh razmerah. Funkcija Nightography pa zagotavlja jasen posnetek tudi v slabših svetlobnih pogojih in je zdaj na voljo v aplikaciji Instagram Story, tako da lahko fotografije zajamete in objavite neposredno. S takšno tehnologijo lahko vedno ujamete popolne trenutke, ne glede na svetlobne pogoje.

Galaxy Z Fold6: Prava revolucija prepogljivih telefonov

Galaxy Z Fold6 prinaša novo dimenzijo večopravilnosti. S svojim velikim zaslonom omogoča uporabnikom brezhibno izkušnjo, ne glede na to, ali delajo, gledajo filme ali ustvarjajo vsebine. Funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes vam pomaga organizirati misli, prevajati besedila v PDF-jih in hitro iskati informacije s funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search).

Samsung

Funkcija Skladatelj (Composer) na Samsung tipkovnici ustvarja predlagano besedilo na podlagi preprostih ključnih besed in je na voljo v aplikacijah, kot sta Gmail in Instagram. Pisalo S Pen pa vam ponuja bližnjice do funkcij pametnega izbiranja in skiciranja slik s katerega koli zaslona, skupaj s predlaganimi dejanji.

Poleg naprednih funkcij, ki jih poganja umetna inteligenca, je Galaxy Z Fold6 tudi izjemno vzdržljiv. Njegova zasnova vključuje izboljšane tečaje in dodatno zaščito zaslona, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave. Z Galaxy Z Fold6 boste vedno pripravljeni na nove izzive, ne glede na to, kje ste.

Samsung

Galaxy Watch Ultra: Popolna sinhronizacija z vašim življenjem

Samsung Galaxy Watch Ultra ni le ura – je vaša osebna trenerka, navigator in stilski dodatek. Izdelana je iz trpežnega titana 4. stopnje trdote, zato je pripravljena na najzahtevnejše dogodivščine.

Safirni kristal na zaslonu zagotavlja odpornost na praske, medtem ko Super AMOLED zaslon omogoča vrhunsko berljivost tudi na neposredni sončni svetlobi. Funkcija Always On Display zagotavlja, da so vse pomembne informacije vedno na dosegu roke. Z najdaljšo avtonomijo baterije v družini Galaxy Watch, ki omogoča do 100 ur delovanja v načinu varčevanja z energijo ali do 48 ur v načinu vadbe, vam Galaxy Watch Ultra omogoča neprekinjene avanture.

Samsung

Napredne športne funkcije, kot je spremljanje širokega spektra dejavnosti, vključno s triatlonom (plavanje, kolesarjenje, tek) in nova funkcija FTP (Functional Threshold Power) za kolesarjenje, vam pomagajo doseči vrhunske rezultate. Natančen GPS zagotavlja, da boste vedno vedeli, kje se nahajate, medtem ko funkcije SOS in zaznava padcev poskrbijo za vašo varnost.

Galaxy Buds3: Popolna zvočna izkušnja

Odkrijte povsem novo dimenzijo poslušanja z Galaxy Buds3, ki združujejo vrhunski Hi-Fi zvok in inovativno zasnovo odprtega tipa. Galaxy AI izboljšuje izkušnjo s prilagodljivim EQ in ANC, kar vam omogoča popolno prilagoditev zvočnih podrobnosti. Z novim 11 mm zvočnikom za močan in dinamičen zvok ter 24-bitnim kodekom za izjemno jasnost, bodo vaše najljubše pesmi zvenele bolje kot kdajkoli prej.

Preoblikovana zasnova s kotno obliko zagotavlja tesno prileganje in optimizira zvok, zmanjšuje pritisk na sluhovod, kar je idealno za vsakodnevno nošenje. S preprostimi gestami in nadzorom na dotik lahko priročno upravljate slušalke, ne da bi morali izvleči telefon iz žepa.

Samsung

Samsung najnovejša serija naprav prinaša novo dimenzijo prenosljivosti, zmogljivosti in elegance. Pametne naprave so zasnovane za sodobnega uporabnika, ki ceni vrhunsko tehnologijo in estetiko, ter zagotavljajo, da boste vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali iščete napravo za povečanje produktivnosti, ustvarjalnosti ali zabave, vam nove Galaxy naprave ponujajo vse to in še več. Spoznajte najtanjše in najlažje naprave, ki bodo obogatile vaš vsakdanjik in prinesle svežino v vaše življenje.

Že na voljo!

Galaxy Z Fold6 je na voljo v barvi srebrne sence, rožnati in mornarsko modri. Galaxy Z Flip6 je poleg rumene, modre in mentol zelene na voljo tudi v barvi srebrne sence.

Ura Galaxy Watch Ultra je na voljo v velikosti 47 mm v oranžni, temno sivi, zeleni in beli barvi. Ura Galaxy Watch7 je na voljo v dveh velikostih, 40 mm in 44 mm. Izbirate lahko med možnostmi zelene in kremne barve za 40 mm ter zelene in srebrne barve za 44 mm.

Galaxy Buds3 so na voljo v dveh barvah, in sicer v srebrni in beli.

Za več informacij obiščite spletno stran Samsung.

Samsung
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.