Štirje koraki in gajbice sadja: Gledalci nergajo nad Kopitarjevim plesom

D.Ži
01.04.2019 09:44

Ni bil njegov večer. Po bolj malo cha-cha-cha-ja, a veliko sprehanja po plesnem parketu se je iz oddaje moral posloviti legendarni pevec in voditelj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Ja pa ja, štirje plesni koraki in minuta in pol prodaje sadja, to pa je res premalo za napredovanje. Pošteno in zaslužen odhod domov," je eden od komentarjev, ki so na Facebooku pospremili razplet nedeljske oddaje Zvezde plešejo, iz katere sta se morala posloviti Boris Kopitar in izjemna Nina Gerič. Legendarnemu pevcu in voditelju cha-cha-cha tokrat res ni šel dobro od nog.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2293194944233001{/facebookpost}
Celo tako, da je njegova soplesalka, ki je sestavljala koreografijo, očitno morala iz rokava potegniti nekaj trikov in skrajšati Kopitarjevo agonijo na plesnem parketu. Videli smo zelo malo cha-cha-cha-ja, a veliko sprehajanja po plesišču, ukvarjanja z gajbicami sadja in drugimi šov elementi. "Ne morem verjeti, da je najelegantnejša legenda v Sloveniji bolj sramežljiv kot Franko Bajc. Nina, krasno si skrila Borisa med sadje in plesalce. Tistih pet korakov, ki jih je Boris naredil, je pa naredil 'top shit', kar v jeziku mladih pomeni super fejst," je vse skupaj pokomentiral sodnik Lado Bizovičar. Ostali trije sodniki so bili Borisovemu plesnemu delu nekoliko bolj naklonjeni. "Boris, si si kdaj predstavljal, da boš kdaj na televiziji plesal cha-cha-cha? Ples nas razgali in danes si taktično korakal okrog, nato malo odplesal res malo cha-cha-chaja, ampak bil si pristen. Bravo," je dejal, sicer zelo strogi Andrej Škufca
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/videos/2136405309748076/{/facebookpost}
Na rešetu sta se, ob koncu oddaje, ob Kopitarju in Nini, znašla še Igor Mikić in Valeriya Musina, ki sta čutila predvsem posledice prve oddaje, v kateri je Škufca Mikiću podaril prvo enico v zgodovini oddaje. Pa se je maneken, voditelj in radijec temeljito vzel v roke ter tokrat s tangom navdušil in nabral kup visokih ocen. Mikić se je tokrat pokazal tudi v povsem novi, bolj čustveni luči. "Kakšna nadgradnja od prejšnjič! Čestitke Valeriyi in Igorju. Imaš perfektno telo za plesalca standardnih plesov in odlično držo. Tango je ples, ki nima dvigov in spustov ter swinga, zato rabimo telo za močan premik. In to si ti perfektno izpeljal," je bila navdušena Katarina Venturini.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2293187967567032{/facebookpost}
Blesteli sta ta večer Tanja Žagar in Tina Gorenjak, hladen tuš pa je doživel najbolj fotogenični kmet v državi Franko Bajc. Cha-cha-cha, ki ga je odplesal z atraktivno Svetlano Cigoj, je bolj spominjal na telovadbo kot na ples. "Cha-cha-cha res ni tvoj ples. Opreme sploh ne bom komentiral, cha-cha-cha pa se ne pleše v pokrčeni pozi. Franko, imaš ogromno atributov, ki pa nimajo veliko veze s cha-cha-chajem," je komentiral Andrej. "Luštna koreografija, škoda edino, da ni bilo cha-cha-chaja. Franko, več boš moral delati na nožni tehniki, se pa vidi, da se zelo zabavata," je pripomnila Katarina. Nika Ambrožič Urbas pa je bila še najbolj navdušena: "Teliček, a? Bolj si mi deloval kot sveže pečena, polnjena telečja prsa. Pa kako si se ti danes izprsil med plesom? Čudovito, ustvaril si fantastičen nastop, ki ga dolgo ne bom pozabila."
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2293180454234450{/facebookpost}
Če po koncu oddaje na spletnih družbenih omrežjih običajno teče ostra debata o razpletu, so gledalci tokrat očitno bolj soglasni. "No ja.. Upravičeno. Ampak še vseeno mi je bolj simpatičen kot pa Mikić," na uradnem profilu oddaje komentira gledalka Patricija. "Danes je bilo pošteno...naj prime harmoniko in gasa naprej," dodaja Rajka. "Se strinjam. Končno prava odločitev. Med najslabšimi bi moral danes stati tudi Franko," meni Tejči.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2293165377569291{/facebookpost}
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2293148484237647{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta