(VIDEO) Elton John sredi koncerta zaradi bolezni zajokal, nato pa zapustil oder, ko je odhajal, so mu ploskali

M.R.
16.02.2020 16:13

Vidno utrujen britanski pevec Elton John je moral predčasno končati koncert na Novi Zelandiji, saj je zbolel za pljučnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

72-letni glasbenik se je sredi koncerta v Aucklandu za klavirjem povsem zlomil in zajokal. "Ravnokar sem ostal povsem brez glasu. Ne morem peti. Žal mi je. Moram oditi," je povedal in zapustil oder. Občinstvo pa mu je namenilo velik aplavz ko je ob pomoči številnih pomočnikov odhajal z odra. 
Že na začetku koncerta je razprodani dvorani povedal, da so mu zdravniki diagnozirali atipično pljučnico. To je bil njegov prvi koncerte na novi turneji, ki jo je poimenoval Farewell Yellow Brick. Pozneje je na Twitterju zapisal, da je želel prirediti najboljši šov, kar ga je mogoče izvesti. 
{twitter}https://twitter.com/eltonofficial/status/1228989553945563136{/twitter}
Pri atipični pljučnici gre za vrsto pljučnice, ki jo povzročijo bakterije ali virusi in je nekoliko blažja oblika pljučnice, oboleli pacienti pa ponavadi pri tem ne potrebujejo posebne zdravniške oskrbe. Simptomi so podobni kot pri hujšem prehladu, pojavijo se kašelj, bolečine v prsih, otečeno grlo in glavobol. 
Še pred predčasnim zaključkom je Elton John uspel zapeti svoje uspešnice kot so Candle, Wind in All the Girls Love Alice. Ko pa je skušal zapeti pesem Daniel, ga je izdal glas. 
{embed_youtube}https://youtu.be/csfm9NX9uy8{/embed_youtube}
Svojim oboževalcem se je kmalu za tem opravičil tudi na Instagramu. "Igral in pel sem iz srca, vse dokler nisem mogel več peti. Razočaran sem, globoko pretresen in žal mi je. Storil sem vse, kar sem lahko. Hvala vam za izjemno podporo in vso ljubezen, ki ste mi jo izkazali med nocojšnjo predstavo. Večno vam bom hvaležen. Z ljubeznijo Elton xx," je zapisal. Tudi na družbenih omrežjih so mu udeleženci koncerta izrazili sočutje. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8n268KD7fD/{/instagram}
V Aucklandu ima zvezdnik predvidena še dva koncerta, v torek in četrtek, ki sta ravno tako del omenjene turneje. 
{twitter}https://twitter.com/amywadwell/status/1229006197396652033{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta