(VIDEO) Hrvaška sezona: Pijani turistki sta se sredi ulice valjali druga po drugi in pristali v zelo kočljivem položaju

D.Ži
08.08.2023 13:05

Domačini na hrvaški obali in otoki imajo na vrhuncu turistične sezone kaj videti. In niso vedno navdušeni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Množični turizem s seboj prinese marsikaj, tudi bizarno obnašanje turistov, ki ga nemalokrat podžge alkoholna omama. Da bi pokazali, kaj vse na njihovih ulicah počnejo turisti, hrvaški portali že od začetka sezone objavljajo najbolj nenavadne prizore, ki so jih zabeležile varnostne ali druge kamere, običajno v nočnih urah.

Iz priljubljene Facebook skupine "GetDirekt" prihaja nov video, ki so ga objavili na portalu Slobodne Dalmacije. Tokrat sta v glavni vlogi dve turistki. Prizorišče dogajanja je Cosmijeva ulica.

Kot piše portal, predvidevajo, da sta se vrnili z nočnega izleta, saj sta se dekleti sredi ulice nenadoma začeli valjati druga po drugi. Težko je natančno opisati, kaj sta počeli, zato si je bolje ogledati posnetek. Vse več hrvaških obmorskih mest sprejema stroga pravila, ki določajo obnašanje na javnih površinah in globe za tiste, ki kalijo red in mir. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta