(VIDEO) Kakšno presenečenje! Prenavljala sta kuhinjo in se začudila, ko sta ugotovila, kaj je pod ploščicami

Za.B.
29.09.2024 06:38

Britanska tiktokerja Emmo Harrison in Rhysa Stainerja je pričakalo veliko presenečenje, ko sta se vselila v novi dom v Malvern Hillsu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Par je pri prenovi tal naletel na presenečenje.
Profimedia

Ko sta prenavljala kuhinjo, sta pod ploščicami odkrila 126 let star vodnjak, ki je globok več kot šest metrov. Odkritje sta delila v viralnem videoposnetku, ki ima že več kot osem milijonov ogledov. 

@victoriahouseinthehills Investigating the well under our kitchen floor 💧 #renovation #victorianhome  #victorianrenovation #victorianrenovationuk #DIY #hiddengem #quirkyhouse #welltok #waterwell ♬ A Day in My Life - Soft boy

Par je najprej odprl pokrov vodnjaka in s pomočjo vrvice ter skodelice izmeril globino. Nato sta Emma Harrison in Rhys Stainer tudi povedala, kako ga nameravata obnoviti. Hiša je bila sicer zgrajena leta 1897, nova lastnika pa predvidevata, da je bil tudi vodnjak zgrajen takrat in je predstavljal vir vode za gospodinjstvo. 

@victoriahouseinthehills Replying to @Karma Replying to @Karma Overdue well update! 💧 #renovation #renouk #amazingfinds #historical #discovery #weirdfinds #periodproperty #renovationproject #renovatingourhome ♬ original sound - Victoria House

Prejšnji lastniki so se odločili vodnjak zapreti, a je še vedno delujoč. V zimskih in jesenskih mesecih je poln, poleti pa se raven vode spusti. "Obožujeva nepremičnine iz tistega obdobja, to pa je bilo res čudovito odkritje," je povedala Harrison in dodala, da bo vodnjak zanimiv dodatek v kuhinji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta