(VIDEO) Moderno in udobno: Hajdi Korošec pokazala, kako čudovito je prenovila družinsko hišo, v kateri je odraščala

D.Ži
16.02.2024 09:42

Toliko spominov je med temi štirimi zidovi. In novi nastajajo vsak dan, a v še lepšem interierju, ki je rezultat skrbno načrtovana prenove.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hajdi je s pomočjo arhitekta dom odela v toplino in umirjenost. 
Urška Golob

Novo leto, nove priložnosti, pri nekaterih pa tudi nov interier. Hajdi Korošec Jazbinšek je ženska, ki ne miruje prav rada. Po več kot uspešni otroški glasbeni karieri je zagnala še poslovno, kasneje pa je postala še ena najbolj priljubljenih slovenskih vplivnic, ki ji trenutno na Instagramu sledi okoli 47 tisoč ljudi. Pri njej se vedno kaj dodaja, zato sledilci niti niso bili zelo presenečeni, ko je naznanila nov družinski projekt prenove doma.

Zdaj je pokazala prve rezultate. S kamero se je sprehodila med domačimi štirimi stenami in najprej pokazala, kako so po novem videti njihova kuhinja, jedilnica in dnevni prostor. Gre za družinsko hišo, v kateri je Hajdi odraščala in v njej doživljala obdobje svoje največje slave. Za pomoč in navdih je poklicala arhitekta, ki je pomagal novo podobo doma zasnovati v toplih naravnih, lesnih tonih, ki postajajo nova rdeča nit hiše.

Elegantno, umirjeno, domačno in sodobno. "To barvno kombinacijo je zastavil arhitekt, potem pa sva iskala proizvajalca, ki bi se lahko najbolj približal temu, kar smo si zamislili," pravi opazno zadovoljna Hajdi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta