(VIDEO) Moški pokazal "najbolj noro stanovanje v Tokiu". Široko le 90 centimetrov in vsak vas lahko gleda na stranišču

D.Ži
16.02.2024 11:01

Za okoli 900 evrov na mesec lahko živite na preurejenem balkonu, kjer vas od sveta ločijo le steklene stene in rolete.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Youtuber Norm Nakamura je na družbenih omrežjih delil video nenavadnega stanovanja v Tokiu, če bi temu sploh lahko tako rekli. Pravzaprav gre za zastekljen balkon, Nakamura pa je že na začetku posnetka dejal, da gre za eno "najbolj norih stanovanj v Tokiu".

@tokyolens Inside Tokyo's CRAZIEST Tiny Apartment - Full vid: TOKYO LENS  #TinyApartment #MicroApartment #TinyLiving #JapaneseApartment #TokyoApartment #JapanApartment #TinyHouse #TinyHome #TinyHomeTour #TinyApartmentLiving #SmallApartment #SmallestApartment #TiniestApartment #TokyoLens ♬ original sound  - TokyoLens

V zastekljenem prostoru je stranišče, na eni od sten pa sta nameščena umivalnik in električni grelni panel. Zunanje stene stanovanja so v celoti steklene, od vrha do tal, za zagotavljanje zasebnosti v "kopalnici" pa lahko spustite rolete.

@tokyolens 45 Seconds in Tokyos CRAZIEST TINY APARTMENT #tiny #tinyapartment #microapartment #tinyliving #japaneseapartment #tokyoapartment #japan #japanapartment #tinyhouse #tinyhome #tokyolens #tiniest ♬ original sound  - TokyoLens

Nakamura je izmeril stanovanje in pokazal, da je prostor od stekla do stene širok le 90 centimetrov. Stanovanje je pravzaprav okoliški prostor okoli ozkega stopnišča stavbe, ki se nahaja v luksuznem delu Tokia in ga oddajajo za okoli 900 evrov na mesec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta