(VIDEO) Ne več Rusinja, ta 17-letna Američanka je uradno ženska z najdaljšimi nogami na svetu

Gr.G.
12.10.2020 20:45

V prihodnosti si Maci želi, da bi se lahko šolala v Veliki Britaniji, dodatno pa stremi k temu, da bi osvojila tudi svetovni rekord najvišje manekenke na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

17-letna Američanka Maci Currin, ki prihaja iz Teksasa, je tudi uradno postala ženska z najdaljšimi nogami. S tem nazivom se bo vpisala v novo Guinnessovo knjigo rekordov z letnico 2021, poleg tega je tudi najstnica z najdaljšimi nogami. Sodniki so natančno izmerili dolžino njene leve in desne noge, leva meri 135,267 centimetra, desna pa 134,3 centimetra.

Currinova prihaja iz visoke družine, vendar nihče ne dosega takšne višine kot najstnica. Meri 208,28 centimetra, njene noge pa predstavljajo kar 60 odstotkov celotne višine dekleta. Biti tako visok ima dobre in slabe lastnosti. Dekle je povedalo, da se doslej nikoli niso norčevali iz njenih dolgih nog, so jo pa večkrat zaničevali, ker je tako visoka.  

Težave, s katerimi se 17-letnica sooča pri vsakdanjem življenju, so med drugim hoja skozi zmeraj prenizka vrata, težko je sesti v avtomobil, prav tako najti ustrezna oblačila. Ko pa igra v odbojkarski ekipi, pridejo do izraza njene prednosti. 

@dadddygiraffe

Truth ##fyp ##foryou ##tallgirlproblems ##littlethings

♬ vision by hucci - favsoundds

Vse bolj priljubljena je tudi na TikToku. V prihodnosti si Maci želi, da bi se lahko šolala v Veliki Britaniji, dodatno pa stremi k temu, da bi osvojila tudi svetovni rekord najvišje manekenke na svetu. Doslej je bila Rusinja Ekaterina Lisina ponosna lastnica najdaljših nog na svetu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta