(VIDEO) Vir: Z avtom prišel tik do morja, nato se je zataknilo, komentatorji so besni

A.L.
28.07.2023 13:26

Po družbenih omrežjih se širi še en posnetek turističnih novosti na Jadranu. Tokrat so se turisti z avtom pripeljali tik do morja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V glavni sezoni je na hrvaških plažah mogoče najti veliko turističnih zanimivosti. Vsak dan smo tako priča bizarnim posnetkom in pričevanjem. Pred kratkim so na plaži neki gostje obračali jagenjčke, zdaj pa se je pojavil posnetek, s katerega je razvidno, da je neki turist avto pripeljal tik do morja, zadnje gume pa so bile že v morju. Posnetek je nastal na otoku Vir, kot kaže, pa je madžarski turist s plaže skušal umakniti avto, a se je zataknilo.

S posnetka je razvidno, da ima tudi pripet vodni skuter, a ni znano, ali ga je skušal potegniti iz morja z avtom ali ga je le pripeljal. Posnetek pa je hitro postal tudi nova priložnost za komentatorjue na družbenih omrežjih, ki so si dali duška ob nenavadni situaciji. Nekateri med njimi so bili besni na voznika, ki se sredi obljudene plaže vozi z avtom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta