(VIDEO) Za umret čedna: 2Cellos tečeta po eni najlepših jadranskih plaž

D.Ži
16.06.2017 16:45

Luka Šulić in Stjepan Hauser v belem tečeta ob razpenjenem morju. Kaj bi si želeli več?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Saj oboževalkam svetovne čelistične senzacije 2Cellos res ne preostane drugega, kot vzdihovati. Luka Šulić in Stjepan Hauser sta danes 'udarila' z novim spotom, ki že navdušuje po družbenih omrežjih. Gre za priredbo himnične skladbe Chariots of Fire, ki se nahaja na njunem aktualnem albumu Score. V ospredje sta tokrat postavila naravne lepote Hrvaške.

{embed_youtube}https://youtu.be/sxIo28DzKGw{/embed_youtube}

Vizualni del predelave Vangelisove teme iz športne drame Ognjene kočije je bil posnet na eni najlepših jadranskih plaž, Zlatnem ratu, ki se nahaja na otoku Brač. Avtor videospota Darko Drinovac je Luko in Stjepana s čeli predstavil kot atleta, ki sta tekmovala na Olimpijskih igrah leta 1924. Vidimo ju tudi, kako oblečena v belo tečeta ob morju. Svoje dodajo tudi epski kadri narave. Komentarji na spot, ki si ga je le nekaj ur po premieri na Youtubeu ogledalo več deset tisoč gledalcev, že žanje izrazito pozitivne kritike. Nek poslušalec celo komentira, da spote 2Cellos ljudje običajno klikajo zaradi glasbe, sam pa najbolj uživa v obraznih grimasah Šulića in Hauserja.

Če ste ju zamudili v Stožicah, lahko naslednji "bližnji" koncert 2Cellos 2. julija ujamete v puljski areni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta