(VIDEO) Za znoret: 7 najbolj seksi trenutkov iz kariere Toma Jonesa

D.Ži
04.04.2019 10:09

Seksbomba prihaja v Slovenijo....

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Njegov glas v nas prebudi spomin na čase, ko se je še bilo moderno ljubiti na cenenih tigrastih preprogah. Z veliko toplega masažnega olja in pačulija v zraku. Na čase, ko so ženske može pričakale v svetlečih se, satenastih haljah, s pričeskami v slogu Farrah Fawcett in kvačkanim pregrinjalom na sedežni garnituri. Njegova glasba vsebuje dobro staro, lepljivo ljubezen. S prstnimi odtisi, hropenjem in polnim pepelnikom, razsutim po rjuhi iz džersija. In zdaj bo vse to spet naše. Vrača se in nas vabi na svoje poraščene, naoljene prsi, ozaljšane z debelo zlato verižico. Vrača se pevec, ki je nekoč utelesil vse tisto, kar smo nekoč mislili, da bi moški moral biti - kosmat, žametnega glasu in malce kurbirski. Pevec, čigar glas prodre globoko v nas in nas naredi poredne.
Tom Jones se aprila odpravlja na ameriško-evropsko turnejo, v sklopu katere bo 18. junija prvič nastopil pred slovenskim občinstvom. V ljubljanskih Stožicah bo predstavil presek svoje več kot 50-letne glasbene kariere, vključujoč številne uspešnice.
Preden legendarni ljubimec neštetih zvezdnic prvič v karieri osvoji še sončno stran Alp, se spomnimo nekaterih njegovih najbolj seksi trenutkov. 
{embed_youtube}https://youtu.be/QMoXON7k--c{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/J9opzAQHbq0{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/7EcSiZM9nis{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/5uZQFOfMSfY{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/zG0d0lu-7O0{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/GDY4V_SMHd8{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/BkJZ1g8TEvU{/embed_youtube}


 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta