Zanimiva ponudba pri Splitu: Brezplačna namestitev in plačani stroški, v čem je skrivnost?

M.R.
25.08.2023 10:52

Lastnik vile na Jadranu nudi brezplačno namestitev in tudi plačane stroške izven sezone, v poletnem času pa preselitev v apartmajski studio. Vse, kar zahteva v zameno, je vzdrževanje objekta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vila se nahaja v predmestju Splita
Neil Farrin/Robertharding/Profimedia

Moški, ki je lastnik pred šestimi leti zgrajene vile, v turizmu dela že 20 let, tistemu, ki bo pristal na bivanje v vili, pa ponuja tudi plačilo režijskih stroškov, a pod pogojem, da se v sezoni izseli iz objekta v studio apartma, ki je namenjen osebju objekta. 

V svojem oglasu, objavljenem na Facebooku, je zapisal: "Brezplačna namestitev v zameno za vzdrževanje bazena in okolice za eno osebo ali par v objektu v predmestju Splita. Pet mesecev namestitev v opremljenem studio apartmaju, preostali del leta v enem izmed stanovanj v objektu. Plačani so vsi režijski stroški. Možnost tudi dodatnega zaslužka v času sezone." 

Spregovoril je tudi za časnik Slobodna Dalmacija, a je prosil, da ostane neimenovan. Povedal je, da živi v Dubrovniku, možnost nastanitve pa želi ponuditi nekomu, ki lahko ves čas skrbi za objekt. "Zgodba je zelo enostavna. Stvar je v tem, da gre to v mojo korist oziroma za moj poslovni interes, zato je lahko korist obojestranska. Dobro bo za osebo, ki se bo vselila, in tudi dobro zame," je povedal. 

Dodaja, da kot izkušen turistični podjetnik mora zaupati ljudem. Pred leti je imel opravka s krajo v apartmaju, a so tatu zelo hitro odkrili. Prostori so opremljeni s kamerami.

"Menim, da bi oseba, ki bi storila nekaj slabega, kaj ukradla ali recimo, da bi pozabila na kak moj pogoj iz oglasa, v bistvu škodila le sama sebi. Z lahkoto bom našel zamenjavo, ta oseba pa bo težko našla boljše pogoje," je še povedal. 

Kandidate sicer že ima, ko bo z njimi opravil pogovore, pa se bo odločil, kdo se bo lahko vselil. Objekt ima jedilnico, prostor za sedenje, kuhinjo s pripadajočimi aparati, teraso ali balkon s pogledom na morje, kopalnico s kadjo ali tušem, zasebno parkirišče, skratka vse, kar je potrebno za lagodno bivanje, še poroča Slobodna Dalmacija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta