Že siti sporeda? V času karantene v Sloveniji odklenili dva TV kanala s filmskimi premierami

D.Ži
07.04.2020 11:55

Po novem sta v vaši programski shemi odklenjena CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Dobra novica za tiste, ki ste se tekom karantene že naveličali televizijske ponudbe, ki jo imate na voljo.  CineStar TV Channels, skupina, sestavljena iz sedmih televizijskih programov, ki ponujajo gledalcem bogato izbiro filmov in nadaljevank, sporoča, da bo v aprilu vsem gledalcem omogočila gledanje svojih najprestižnejših programov CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2. Programa ponujata najnovejše ekskluzivne premiere filmskih uspešnic, ki jih ne morete najti nikjer drugje.
"Ker preživljajo gledalci čas doma v iskanju kakovostnih vsebin, ki jih bodo zabavale in jim olajšale bivanje doma, so začela prihajati na naslov skupine e-sporočila z zahvalami gledalcev, ki izražajo zadovoljstvo s programom in izbiro filmov, ki jim pomagajo čim lažje prebroditi to obdobje," pravijo televizijci, ki so odklenili svoja premierna programa pri izbranih ponudnikih. Podrobnejšo ponudbo preverite pri svojem operaterju.
Premiere programa ponujata v svoji bogati filmoteki kinematografske, televizijske, dokumentarne, animirane filme in nadaljevanke izbrane vrhunske hollywoodske ter evropske in svetovne kinematografije. Gre za naslove, ki so imeli svetovno kino premiero komaj pred 12 do 16 meseci.

/Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta